karakule1702
Tanınmış Üye
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı
AKKAYA özel mesaj hakkım dolmuş.
AKKAYA özel mesaj hakkım dolmuş.
pardon 470 sayfaymışaysec ' Alıntı:Arkadaşlar Denetim soruları birebir Ersin Güredin'miş ama kitabı 629 sayfa belirteyim onun dışında birde hatırlarsanız dentim sorusunda bir şerefsiz vardı paraları cebe atmış o soruda Tesmerîn bir yayınında oldugunu yazıyo cevaplarda yanlış hatırlamıyorsam Tesmer'in Mesleki Uyum Eğitim problemleri diye bir kitabı varmış ordan almışlaryeis ' Alıntı:OZZYY ' Alıntı:yurdakul çaldağ kitabına baktım sadece denetim kanıtları sorusu 54 sayfasında maddeler halinde yazmış açıklamaları yok diğer sorular bu kitaptan değil anlaşılan bir soru bu kitaptan arkadaşlar komisyonda farklı hocalar var bence o yüzden elinizdeki kitaba çalışsanız yeter yanlış düşünüyorsam yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
aynı düşünüyorum tek kitap
ascorbit ' Alıntı:Ya arkadslar uzun zamandır takip ediyorum forumu bu itirazlarda sadece puanlar toplanıo demişsiniz ama tesmeri aradım iki defa ikisinde de kağıt tümüyle yeniden inleneniyor dediler.ben de tek dersten kaldım son hakkımdı itiraz ettim bakalım sonuc ne olacak bence değişmez ama son şans.Ha şunu sölimm şu an belgeye ihtiyacım yok bi şirkette üst düzey yöneticilik yapıyorum biçok belgeli arkadasım işssiz benden cok cok az maaşa çalışıo bunları gördükçe zaten belgenin cok önemli bsey olmaığını anlıyorum.Gerçek hayatla hayal alemini ayırt etmek lazım.Ama ne olursa olsun 2 sene sonrada olsa o belgeyi alıcam allahın izniyle sırf alamadı demesinler diye.Herkese başarılar takılıp kalmayın bence bu belgeye....
sen tesmerde kiminle konuştun.ben genel sekretel yücel beyle konuştum.bizzat kendisi söyledi kağıtlarda toplamalara bakılırdıye okunmasını istiyosan dava açman gerekir diye. ama bu dediği uygulamada olan şeyler yani yapılması gerekene bakarsan kanunen kağıtları tabiki tekrar okuyup değerlendirmeleri gerekir ama bunu uygulamada böyle yapmıyorlar.kim üzerine düşen görevi hakkıyla yapıyorki.ascorbit ' Alıntı:Ya arkadslar uzun zamandır takip ediyorum forumu bu itirazlarda sadece puanlar toplanıo demişsiniz ama tesmeri aradım iki defa ikisinde de kağıt tümüyle yeniden inleneniyor dediler.ben de tek dersten kaldım son hakkımdı itiraz ettim bakalım sonuc ne olacak bence değişmez ama son şans.Ha şunu sölimm şu an belgeye ihtiyacım yok bi şirkette üst düzey yöneticilik yapıyorum biçok belgeli arkadasım işssiz benden cok cok az maaşa çalışıo bunları gördükçe zaten belgenin cok önemli bsey olmaığını anlıyorum.Gerçek hayatla hayal alemini ayırt etmek lazım.Ama ne olursa olsun 2 sene sonrada olsa o belgeyi alıcam allahın izniyle sırf alamadı demesinler diye.Herkese başarılar takılıp kalmayın bence bu belgeye....
Bu sınav diğer sınavlara nazaran çok zordu buda sınav komisyonun değiştiğine işaret olabilirbegggum ' Alıntı:Sınav Komisyonu değişti mi, yoksa değişmedi mi diye, farklı farklı bilgiler veriliyor forumlarda.
Bu işin aslını bilen var mı? sınav sorularında çok büyük süprizlerle karşılaşılır mı temmuzda,yoksa aynı çizgide devam mı eder. Komisyonun değişip değişmediğini, ya da temmuz sınavında değişip değişmeyeceğini kesin bilirsek, adımlarımızı daha net görebiliriz. (İlla ki bütün konulara hakkıyla çalışmamız gerekiyor, komisyonuna göre az veya çok çalışacak değiliz, süprizlerle ne kadar karşılaşabiliriz? % 100 mü? ) Komisyon değişmeleri, soru tarzını ve puanlamaları etkiliyorken, merak ediyoruz.
Geçmiş sayfalarda, tesmerde şurda burda tanıdıklarından, sınavın açıklanacağı günü öğrendiğini söyleyenler vardı.
Neredesiniz? Kesin kaynaktan, kesin bilgiyle komisyon değişikliğini de öğrenip paylaşabilir misiniz? (Komisyondakilerin isimleri lazım değil, değişiklik bilgisini öğrenelim yeterli)
elyesa.06 ' Alıntı:hayırrrrrrrrrrrrr