Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

yeterlilikte tesmer en iyisi arkadaşlar

test edildi onaylandı :)

LevenTR

cevap için teşk. ben tek ders maliyetten girmiştim ve geçerim kesin derken 40 la kaldım.itiraz ettim bende.denetimden çok fazla itiraz var ve dehada tesmeri aradıysa yayınlanan cevapların yanlış olduğu söylenmişse denetimde bencede itirazlardan sonuç çıkar.ama maliyet için yoğun bi baskı yok ve bence kesinlikle değerlendirmede hata var.maliyete itirazlardan bişey çıkarmı bilmiyorum.dersanenizde maliyette geçmeyi beklerken kalanları duydunuzmu acaba.

HaCkHaN ' Alıntı:
begggum ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
takıldığım bi soru var , sen ruhsatı aldın mı almadın mı ? ona takıldım : )

Takılmaya devam et.

takıldığım başka biri var,ısrar etme.

Kendinizce eğlenecek kişiyi yanlış seçmişsiniz. Senli benli yazıpta, Haddinizi aşmayın, benim yazımın üzerine sırf konuşmak için konuşmayın. Kendini bilen, önce düşünür, sonra konuşur. Sorunun sorulmasından da, cümlelerin kurulmasın da kişi kendini belli eder.Başka da diyecek sözüm yok size.

sende nasıl bi karakter olduğunu hemen belli ettin,insan gibi yaklaştım,karşılığı insanca olmadı,seni kendi haline bırakmak lazım haklısın.konu kendi açımdan kapanmıştır,bişey yazmasan sevinirim

ebabil ' Alıntı:
LevenTR

cevap için teşk. ben tek ders maliyetten girmiştim ve geçerim kesin derken 40 la kaldım.itiraz ettim bende.denetimden çok fazla itiraz var ve dehada tesmeri aradıysa yayınlanan cevapların yanlış olduğu söylenmişse denetimde bencede itirazlardan sonuç çıkar.ama maliyet için yoğun bi baskı yok ve bence kesinlikle değerlendirmede hata var.maliyete itirazlardan bişey çıkarmı bilmiyorum.dersanenizde maliyette geçmeyi beklerken kalanları duydunuzmu acaba.

maliyet sınavı iyiyidi .. belki notlarınızı yanlış toplamışlardır.. itirazınızdan iyi bi sonuç çıkar inşallah..

LevenTR ' Alıntı:
@ebabil

Yorumu kendi bilgileri ve tecrübeleri dahilinde yapıyorlar. Yani bize "şu hoca şöyle dedi o yüzden hatalıdır" demediler. Ama mutlaka itirazınızı yapın sonuç alırsınız, hatta Deha'nın açıkladığı metni çıktı olarak alıp en alta imzanızı atıp fakslayın daha etkili olur dediler.

Bu yorumu sadece denetim hocası, denetim dersi için yaptı.

@burcu83

Devrim Hoca geçen dönem Kadıköy'de bizim gruba eğitim vermişti. Umarım dediği gibi itirazlar bir netice getirir. Temmuz'da kolay soracak olsalar bile ders çalışma stresine tekrar girdirmeseler güzel olacak.

itirazınızdan iyi bir sonuç çıkar inşallah..

burcu83 ' Alıntı:
bende cumartesi günü deha bakırköydeki denetim hocasıyla görüştüm.. ayrıca dersanenin sahibi Devrim Hoca..
tesmerin yayınladığı cevap anahtarı kesinlikle yanlış diyor.. kendisi de aramış tesmeri..
ya cevap anahtarını değiştirecekler ya da itiraz sonuçları iyi gelecek diyor...
en kötü ihtimalle temmuzda kolay sorup herkesi geçirecekler diyor..
dersanede denetimden geçen ya 50-51 le anca geçmiş..
herkes itiraz etmiş..kesinlikle birşey olacak sabredin diyor hocamız..

İnşallah sonuçlar hepimiz için hayırlı olur...

arkadşlar itiraz sonucu değişmeyen adylara da her hangi bir bildirim yapılıyormu.

itiraz sonuçları henüz açıklanmamış arkadaşlar

kimin sonucu açıklanmış ya tesmer sayfasında açıklandı diye yazmıyor ki anlmadım ben

açıklanan itiraz sonuçları 6 Martta yapılan ABC gruplarına ait bizimkilerin açıklanması en az 10 gün sürer diye tahmin ediyorum zaten bu gün yarın açıklarsalar demekki bakmadan açıklama yapmış olacaklar çünkü daha itiraz başvuruları yeni bitti.

Arkadaşlar Denetim dersine nasıl çalışıyorsunuz ben ömer duman ile Hasan Türedinin kitabını ve Murat Deranesinin notların birleştirip özet çıkarmaya başladım ve şunu anladımki dersanelerde ve elimizdeki özet notlar gerçekten yetersiz kalıyor kitaplarada bakınca merak ettim vergi denetimi falan var acaba biz vergi denetimi konusundanda sorumlumuyuz

serkanK ' Alıntı:
Arkadaşlar Denetim dersine nasıl çalışıyorsunuz ben ömer duman ile Hasan Türedinin kitabını ve Murat Deranesinin notların birleştirip özet çıkarmaya başladım ve şunu anladımki dersanelerde ve elimizdeki özet notlar gerçekten yetersiz kalıyor kitaplarada bakınca merak ettim vergi denetimi falan var acaba biz vergi denetimi konusundanda sorumlumuyuz

DENETİM GENEL BİLGİLER İÇ KONTROL SİSTEMİ KANITLAR DENETİM SÜRECİ GENEL STANDARTLAR BAĞIMSIZ DENETİM BUNLARA ÇALIŞSAN YETER KARDEŞ

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

teşekkürler inşallah yeter ya martta ilk girişimdi 6 tanesinden geçtim ama inanın 7 derse çalışıken bile şu denetime çalıştığım kadar stres olmadım hani yapamayıpta kalmış olsam sorun değil derimki ya adam sordu cevaplayamadım kaldım der çalışmaya başlarım ama hakkımızı yediler ya geçmem gerekirdi adamların ne sorduğu bile belli değil sorduğu soru ile verdiği cevaplar farklı e şimdi ven çalışıyorum çalışmasınada bu adamın ne soracağıda bellideğilki şimdi getirir soru sorar cevabınıda meslek hukukundan verirmi verir Valla:)

LevenTR ' Alıntı:
serkanK ' Alıntı:
teşekkürler inşallah yeter ya martta ilk girişimdi 6 tanesinden geçtim ama inanın 7 derse çalışıken bile şu denetime çalıştığım kadar stres olmadım hani yapamayıpta kalmış olsam sorun değil derimki ya adam sordu cevaplayamadım kaldım der çalışmaya başlarım ama hakkımızı yediler ya geçmem gerekirdi adamların ne sorduğu bile belli değil sorduğu soru ile verdiği cevaplar farklı e şimdi ven çalışıyorum çalışmasınada bu adamın ne soracağıda bellideğilki şimdi getirir soru sorar cevabınıda meslek hukukundan verirmi verir Valla:)

Serkan senin durumunun aynısını yaşıyorum. İlk girişim Mart ayıydı ve 6 dersten geçip hiç ummadığım Denetim'den kaldım. Yaşadıklarını birebir yaşıyorum. >:(

inşallah bu dönem 7 ye tamamlarız

burcu83 ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:
SMMM_M.Ali ' Alıntı:
itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?

itiraz başvuruları halen devam ediyor açıklanması imkansız

itiraz başvuruları 21 mayısta bitti

tesmerden itiraz başvuru bölümüne girersen aktif olduğunu görebilirsin..devam ediyor yani

yeis ' Alıntı:
burcu83 ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:
SMMM_M.Ali ' Alıntı:
itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?

itiraz başvuruları halen devam ediyor açıklanması imkansız

itiraz başvuruları 21 mayısta bitti

tesmerden itiraz başvuru bölümüne girersen aktif olduğunu görebilirsin..devam ediyor yani

21 mayısa kadar itiraz ödemesini yapan dekont bilgilerini girebilir tabi..