HaCkHaN ' Alıntı:begggum ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:takıldığım bi soru var , sen ruhsatı aldın mı almadın mı ? ona takıldım : )
Takılmaya devam et.
takıldığım başka biri var,ısrar etme.
ebabil ' Alıntı:LevenTR
cevap için teşk. ben tek ders maliyetten girmiştim ve geçerim kesin derken 40 la kaldım.itiraz ettim bende.denetimden çok fazla itiraz var ve dehada tesmeri aradıysa yayınlanan cevapların yanlış olduğu söylenmişse denetimde bencede itirazlardan sonuç çıkar.ama maliyet için yoğun bi baskı yok ve bence kesinlikle değerlendirmede hata var.maliyete itirazlardan bişey çıkarmı bilmiyorum.dersanenizde maliyette geçmeyi beklerken kalanları duydunuzmu acaba.
LevenTR ' Alıntı:@ebabil
Yorumu kendi bilgileri ve tecrübeleri dahilinde yapıyorlar. Yani bize "şu hoca şöyle dedi o yüzden hatalıdır" demediler. Ama mutlaka itirazınızı yapın sonuç alırsınız, hatta Deha'nın açıkladığı metni çıktı olarak alıp en alta imzanızı atıp fakslayın daha etkili olur dediler.
Bu yorumu sadece denetim hocası, denetim dersi için yaptı.
@burcu83
Devrim Hoca geçen dönem Kadıköy'de bizim gruba eğitim vermişti. Umarım dediği gibi itirazlar bir netice getirir. Temmuz'da kolay soracak olsalar bile ders çalışma stresine tekrar girdirmeseler güzel olacak.
burcu83 ' Alıntı:bende cumartesi günü deha bakırköydeki denetim hocasıyla görüştüm.. ayrıca dersanenin sahibi Devrim Hoca..
tesmerin yayınladığı cevap anahtarı kesinlikle yanlış diyor.. kendisi de aramış tesmeri..
ya cevap anahtarını değiştirecekler ya da itiraz sonuçları iyi gelecek diyor...
en kötü ihtimalle temmuzda kolay sorup herkesi geçirecekler diyor..
dersanede denetimden geçen ya 50-51 le anca geçmiş..
herkes itiraz etmiş..kesinlikle birşey olacak sabredin diyor hocamız..
SMMM_M.Ali ' Alıntı:itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?
serkanK ' Alıntı:Arkadaşlar Denetim dersine nasıl çalışıyorsunuz ben ömer duman ile Hasan Türedinin kitabını ve Murat Deranesinin notların birleştirip özet çıkarmaya başladım ve şunu anladımki dersanelerde ve elimizdeki özet notlar gerçekten yetersiz kalıyor kitaplarada bakınca merak ettim vergi denetimi falan var acaba biz vergi denetimi konusundanda sorumlumuyuz
yeis ' Alıntı:SMMM_M.Ali ' Alıntı:itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?
itiraz başvuruları halen devam ediyor açıklanması imkansız
LevenTR ' Alıntı:serkanK ' Alıntı:teşekkürler inşallah yeter ya martta ilk girişimdi 6 tanesinden geçtim ama inanın 7 derse çalışıken bile şu denetime çalıştığım kadar stres olmadım hani yapamayıpta kalmış olsam sorun değil derimki ya adam sordu cevaplayamadım kaldım der çalışmaya başlarım ama hakkımızı yediler ya geçmem gerekirdi adamların ne sorduğu bile belli değil sorduğu soru ile verdiği cevaplar farklı e şimdi ven çalışıyorum çalışmasınada bu adamın ne soracağıda bellideğilki şimdi getirir soru sorar cevabınıda meslek hukukundan verirmi verir Valla![]()
Serkan senin durumunun aynısını yaşıyorum. İlk girişim Mart ayıydı ve 6 dersten geçip hiç ummadığım Denetim'den kaldım. Yaşadıklarını birebir yaşıyorum.![]()
burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:SMMM_M.Ali ' Alıntı:itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?
itiraz başvuruları 21 mayısta bitti
yeis ' Alıntı:burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:SMMM_M.Ali ' Alıntı:itiraz sonuçları açıklanmış galiba. değişen oldumu arkadaşlar?
itiraz başvuruları 21 mayısta bitti
tesmerden itiraz başvuru bölümüne girersen aktif olduğunu görebilirsin..devam ediyor yani