Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

haktan ' Alıntı:
arkadaşlar hevesiniz kırmak istemem ama itiraz sadece usulen inceleniyor verilen notlar sayısal olarak tekrar toplanıyor, tekrar kağıt okuma yok yani. kağıtların tekrar okunması için dava açmanız gerekiyor. tahminimce çok fazla başvuru olduğundan dolayı açıklanmada gecikmeler oldu . bir an önce konsatre olup ders çalışın vakit kaybetmeyin . itiraz sonucu notu değişen parmakla gösterilecek kadar azdır.
bencede doğru söylüyorsun buarada vergi notlarını banada atabilirmisin [email protected]

eskici ' Alıntı:
itiraz sonuçalırının gecikmesini hayra yorabilirmiyiz :)) hani adamgibi yeniden okumak gibi falan :) olabilirmi dersiniz ?

keşke.. ama sanmıyorum.. şimdi 3 dersim var temmuzda girmem gereken.. şöle güzel bi haber alsam denetimden geçmiş olsam mesela.. nasıl moralli girerim kalan 2 dersin sınavına var ya ruhsat almak işten değil o zaman :))

TFT ' Alıntı:
eskici ' Alıntı:
itiraz sonuçalırının gecikmesini hayra yorabilirmiyiz :)) hani adamgibi yeniden okumak gibi falan :) olabilirmi dersiniz ?

keşke.. ama sanmıyorum.. şimdi 3 dersim var temmuzda girmem gereken.. şöle güzel bi haber alsam denetimden geçmiş olsam mesela.. nasıl moralli girerim kalan 2 dersin sınavına var ya ruhsat almak işten değil o zaman :))
ben 5 dersten kaldım.3 itirazım kabul edilirse nasıl moralli girerim kalan 2 dersin sınavına var ya ruhsat almak işten değil o zaman :)) hatta ben senden daha yüksek bi moralle girerim ;D

TFT aynı benım durumdasın denetımden ıtırazım kabul olsa 36 almıstım. fın.muh. 42 burdan 8 puan alırım gıbıme gelıyor ne yaptıysamda bu hıssı yok edemıyorum .Sonra gerıye meslek hukuku kalıyor ondan da 10 puan vermısler sağolsunlar ama yınede ıtıraz ettım.Arkadaslar sırf puanlama sıstemını gorebılmek ıcın.Itıraz sonuclarında acaba onların puanlama sıstemı hakkında bılgı verılıyor mu yoksa dırek olumlu yada olumsuz mu cevap gelıyor. Bilgi verebilir misiniz.Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar bugün arayan oldumu tesmeri. işkence oldu resmen. sonuç beklemekten ders çalışamaz olduk.sizce bugün açıklanır mı itiraz sonuçları ?

GAZİ007 ' Alıntı:
arkadaşlar bugün arayan oldumu tesmeri. işkence oldu resmen. sonuç beklemekten ders çalışamaz olduk.sizce bugün açıklanır mı itiraz sonuçları ?
suar ' Alıntı:
Tesmeri şimdi aradım, başvuruların uzatılacağını söylediler ama itiraz sonuçlarının ne zaman geleceği henüz belli olmadığından ne zamana kadar uzatılacağını söylemediler. Sanırım uzatma tarihini yarın açıklarlar.

Sabah aramıştım, bugün açıklanacağını sanmıyorum.

suar ' Alıntı:
GAZİ007 ' Alıntı:
suar ' Alıntı:
Tesmeri şimdi aradım, başvuruların uzatılacağını söylediler ama itiraz sonuçlarının ne zaman geleceği henüz belli olmadığından ne zamana kadar uzatılacağını söylemediler. Sanırım uzatma tarihini yarın açıklarlar.

ne söylediler peki size..?

bende tesmeri aradım tekrar.. henüz elimize gelmedi 3-4 gün sonra anca diyolar :)

okan260 ' Alıntı:
TFT ' Alıntı:
eskici ' Alıntı:

ben 5 dersten kaldım.3 itirazım kabul edilirse nasıl moralli girerim kalan 2 dersin sınavına var ya ruhsat almak işten değil o zaman :)) hatta ben senden daha yüksek bi moralle girerim ;D

he he :) ben 2 derse itiraz ettim.. o zaman çok çok istiyim da Allah da çok çok versin.. ikisini birden geçmiş olsam.. hatta haber gelse itiraz etmedin ama vergiden de geçtin gel ruhsatını al deseler :D

ozges ' Alıntı:
TFT aynı benım durumdasın denetımden ıtırazım kabul olsa 36 almıstım. fın.muh. 42 burdan 8 puan alırım gıbıme gelıyor ne yaptıysamda bu hıssı yok edemıyorum .Sonra gerıye meslek hukuku kalıyor ondan da 10 puan vermısler sağolsunlar ama yınede ıtıraz ettım.Arkadaslar sırf puanlama sıstemını gorebılmek ıcın.Itıraz sonuclarında acaba onların puanlama sıstemı hakkında bılgı verılıyor mu yoksa dırek olumlu yada olumsuz mu cevap gelıyor. Bilgi verebilir misiniz.Şimdiden teşekkürler...

10'dan 50'ye çıkar mı çok bilemedim ama inşallah denetimle finansaldan verirsin de tek derse girersin ne diyim :) finansaldan bişiler olabilir bence hadi bea yap bi büyüklük komisyon bize :)

TFT ' Alıntı:
ozges ' Alıntı:

10'dan 50'ye çıkar mı çok bilemedim ama inşallah denetimle finansaldan verirsin de tek derse girersin ne diyim :) finansaldan bişiler olabilir bence hadi bea yap bi büyüklük komisyon bize :)
içimizden biri o bambaşka komisyon komisyon çok yaşa ;D

sıkıldım artık bu ne ya tek dersim kaldı oda denetim ne zaman açıklanacak ne zaman çalışıcam ark. denetime çalışacaklar hangi kaynakları tavsiye etmekte

bence derslerimize çalışalım arkadaşlar itiraz sonuçlarını beklemeyelim sınava da başvuru yapamadık zaten bu yüzden.

Ya arkadaslar yok mu ıtıraz sonuclarından deneyımı olan bırı az once yazdıgıma cevap alamadım puanlama hakkında bılgı verıyorlar mı su cumlenden su kada rverdık gıbı fılan ıtırazlarda yoksa dırek olumsuz yada olumlu dıye bır yanıt mı verıyorlar.Lutfen bılgılerınızı paylasır mısınız????

sadece itirazınız incelenmiş olup notunuzda bir değişiklik olmamıştır şeklinde bilgi veriyorlar

burcu83 ' Alıntı:
suar ' Alıntı:
GAZİ007 ' Alıntı:
suar ' Alıntı:

ne söylediler peki size..?

Başvuruların uzatılacağını söylediler ama itiraz sonuçlarının ne zaman geleceği henüz belli olmadığından ne zamana kadar uzatılacağını söylemediler.

Kagitlar yeniden okunuyor galiba.acaba olumlu sonuclar cikarmi.kagidimi tekrardan okurlarsa gecerim diyorum.yarin aciklanir heralde.basarilar herkese

arkadaslar itirazlara fazla umut baglamayin sadece tek ders ve son hak olmasi durumunda kagitlar okunuyormus ve bunun disindaki itirazlarda notlarda degisme olmuyormus (patronum rifat nalbantoglunun universiteden den arkadasi o soyledi)

3-4 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavı için internet üzerinden alınacak başvuru süre uzatımı

3-4 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavı için internet üzerinden alınacak başvurular uzatılmıştır.

Bu sınava katılmak isteyenler; 18 Haziran 2010 Cuma günü mesai saati bitimine kadar sınav başvurularını http://sinav.tesmer.org.tr adresinden yapabilirler.

* Sınav bedeli bankaya yatırılırken mutlaka TC kimlik numarası belirtilmelidir. Sınav harcını; İş Bankası?na yatıranların BİR iş günü, ING Bank?a yatıranların ÜÇ iş günü sonra dekont bilgileri sisteme aktarılacağından; bu sürenin sonunda yukarıdaki internet adresimizden sınav başvurusunu yapabilirler.
* İnternet üzerinden yapılan EFT, Havale gibi işlemler banka tarafından e-posta yoluyla bize gönderilen ve sisteme aktarılacak olan hesap ekstresinde gözükmediğinden, Sınav ve staj başvurusu için gerekli harç tutarının ING Bank veya İş Bankasına elden yatırılması gerekmektedir.