Mevlit Kandili Kutlaması

Ynt: Mevlit Kandili Kutlaması

21/107. "(Ey Muhammed!) Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik."

Kutlu olsun...

Bende tüm Müslümanların Mevlit kandilini tebrik ediyorum. hayırlar getirmesi dileklerimle.

hayırlı kandiller.

Yüce Yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, İlâhî vahyin son ve tamamlayıcı halkası Hz. Muhammed'in Allah?tan getirdiği mesajları anlamak, onun bu doğrultuda ortaya koyduğu örnek ahlâkı özümsemek, ona duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla milletimiz, her yıl artan bir heyecanla onun dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır.
Kutlu olsun...

tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun,

değerli arkadaşlar
İslam aleminin mevlid kandili'ni kutlar hayırlara vesile olmasını Allahtan dilerim

BENDE TÜM ARKADAŞLARIN KANDİLLERİNİ KUTLARIM.

YÜCE ALLAH'IN SEVGİSİ, BEREKETİ, SAADETİ, MERHAMETİ, ADALETİ, MARİFETİ VE RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Merhaba,

Arkadaşlar Dün öğlen bir oğlan çocuğum oldu. ALLAH ömrünü versin. Hayırlı günde oldu hem cuma günü hemde kandildi çok sevinçliyim.

M_Schumacher ' Alıntı:
Merhaba,

Arkadaşlar Dün öğlen bir oğlan çocuğum oldu. ALLAH ömrünü versin. Hayırlı günde oldu hem cuma günü hemde kandildi çok sevinçliyim.
Harika. Allah uzun ömür versin. Umarım iyi bir insan ve hayırlı evlat olur.

M_Schumacher ' Alıntı:
Merhaba,

Tabi sevincini anlıyoruz aynı duyguları daha önce yaşamış olmamız nedeni ile vatana, Millete ve size hayırlı olur İnşallah.

Merhaba Üstadlarım,

Öncelikle ALLAH sizlerden razı olsun. Umarım benim ve milletimin başını yere eğdirmez.

Saat 11.50 de doğdu hemen aklıma geldi ve dedim ki ilk defa oğlumu abdestli dokunayım. saat 13.20 de cuma namazına gittim. Namazdan gelincede ufak bi öpücük kondurdum. ALLAH'ım inşallah hayırlı olur. Hemen Şeyh Edebali'nin Vasiyetini düşündüm.

ALLAH'ım olmayanlara versin Mükemmel bi duygu...

Sizi tebrik ederim. Allah uzun ömür versin ve Hayırlı Bir evlat olmasını temenni ederim.

Sevdiklerimizle sağlıklı, mutlu, huzurlu nice kandiller geçirmemiz dileğimle...

Güzellikler, iyilikler bizimle, kötülükler ise bizden uzak olsun... Dualarımızın, dileklerimizin gerçekleşmesi ve herşeyin gönlümüzce olmasını dileğimle.

Hayırlı kandiller olsun hepimize... Sevgilerle...