ferhat Moderator Forum Yönetimi Üyelik 6 Haz 2005 Mesajlar 8,270 Konum İSTANBUL 8 Kas 2016 #1 Sayiñ formdas arkadaslarim Bu sabah seat 9 Ile 10 arasi formdayim . Eger sorulariniz olursa cevaplarim
Sayiñ formdas arkadaslarim Bu sabah seat 9 Ile 10 arasi formdayim . Eger sorulariniz olursa cevaplarim
D demiral Tanınmış Üye Üyelik 16 Eki 2010 Mesajlar 2,250 Konum İSTANBUL 8 Kas 2016 #2 ferhat' Alıntı: Sayiñ formdas arkadaslarim Bu sabah seat 9 Ile 10 arasi formdayim . Eger sorulariniz olursa cevaplarim Genişletmek için tıkla ... Sayın ferhat, Radyo programınızda selamınızı aldım.Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
ferhat' Alıntı: Sayiñ formdas arkadaslarim Bu sabah seat 9 Ile 10 arasi formdayim . Eger sorulariniz olursa cevaplarim Genişletmek için tıkla ... Sayın ferhat, Radyo programınızda selamınızı aldım.Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
administrator Administrator Yönetici Forum Yönetimi Üyelik 30 May 2005 Mesajlar 569 8 Kas 2016 #3 Ben yine kaçırdım, canlı yayın linki alabilir miyiz Ferhat Bey?
Tahsin Kurt Fenomen Üye Platin Üye Üyelik 5 Nis 2007 Mesajlar 9,860 Konum İstanbul 8 Kas 2016 #4 Ben hiç dinleyemiyorum Aylık takip çizelgeme moral fm'i de ekliyim bari.Günlerini takip edemiyorum ki...
Ben hiç dinleyemiyorum Aylık takip çizelgeme moral fm'i de ekliyim bari.Günlerini takip edemiyorum ki...