Muayene Ücreti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan real01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Muayene Ücreti

HAZELSU ' Alıntı:
kater ' Alıntı:
Doktorları inceleyebilecek bir yol veya yöntem ne yazıkki henüz dünyada icat edilmedi :)

zaten neyin denetimi var ki , olanlarda formaliteden. Denetim olsa her kurumda ciddi anlamda , belki biz şimdi bunları değil de çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk. =D

+1

Demokrasi demek sadece sandıktan oy almak demek değildir. Şeffaflık ve denetim de temel koşullardandır.

Sormayın bir de bunu çevremdeki insanlara anlatabilsem , dinlemeye tahammülleri bile yok ki işin doğrusunu eğrisini gösterelim , anlatalım.

Belediyede memur olarak çalışan personelin hastanalerden gelen tedavi gideri faturalarında gösterilen muayene bedelleri ilgili memurun aylıklarından kesilip kesilmeyeceği, örneğin diş hastanesi faturasında görülen diş hekim muaynesi bedeli 7 YTL. Üniversitesi hastanesi faturasında görülen normal polikinik bedeli 15,50 TL. olarak görülmektedir. Maaş bodrosundan ne kadar kesinti yapılması gerekiyor ?

Başımdan geçeni daha önce yazmıştım , bulunduğum yerdeki hastaneyi ve çalışanlarını şikayet etmiştim , bir kaç yazışmadan sonra olumlu cevap aldım. Komisyon kurulacakmış , dilersem bende katılabilecekmişim , gizli oylama sonucu hasta ihlali varsa eğer , işin sonucunun sürgüne kadar gidebileceğini söylediler. İlgilenmeleri hoşuma gitti bu demektir ki azda olsa işin ucundan tutan birileri var. Biz sesimizi çıkarmazsak kimse bir şey yapmaz , biraz üstüne düşünce ilgileniyorlar. Dediğim gibi azda olsa kıpırdanma olması güzel , ama her şeyin daha iyi olması tamamen bizim elimizde , her zaman tepkimizi dile getirmemiz gerekiyor öle ya da böyle...