Muhasebe Bürosu Açmak mı,Ben Büroyla Uğraşamam Girerim Bir Şirkete Çalışırım mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan father
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
F

father

Ziyaretçi
mrb ben belgemi aldıktan sonra büro açmak isterim tabiki kendi işim olsun isterim ama çevrem geniş deil mükellef bulmakta zor,bulursun ama tabiki belli bir süre geçtikten sonra kendini toparlarsın,bu da beni düşündürüyor açıkçası nedeni ise ;belgeyi almak için o kadar zor yollardan geçioruz birde belgeyi aldıktan sonra mükellef bulurmuyum bulamazmıyım sorunu ortaya çıkıyor,etrafıma bakıyorum mali müşavirlerin çoğu ağlıyor zaten mükelleflerden para alamıyoruz die,kira,ücret vs,sorunlar hiç bitmiyor,,,biryanda gireyim bir şirkete muhasebe sorumlusu olarak çalıyaım düz maaşa diorum, zaten kaç yaşına kadar yaşıyacağım diyorum ama daha karar veremedim,sizlerden de yardım bekliorum özellikle büro açanlardan,bir işe girip muhasbe srumlusu olarak çalıyaım mı yoksa büro mu açmayı tavsiye edersiniz,şimdiden tşkler......

Ynt: muhasebe bürosu açmak mı,ben büroyla uğraşamam girerim bir şirkete çalışırı

aloo yaşıyomusunuz mali müşavirler nerdesiniz yaa ;D

Ynt: muhasebe bürosu açmak mı,ben büroyla uğraşamam girerim bir şirkete çalışırım mı?

Merhaba ;

Aynı konu içerikli çok fazla başlık var.

Biraz zaman ayırıp incelersen yaşıyor musunuz diye sorduğun meslekdaşların o başlıklara vermiş oldu yanıtları okuyabilirsin.

Ynt: muhasebe bürosu açmak mı,ben büroyla uğraşamam girerim bir şirkete çalışırım mı?

Sayın MEslektaş,

Stres, yorgunluk ve riskten, kurtulmak istiyorsan bağımlı çalış derim...Tıpkı benim gibi....Dediğiniz gibi üç günlük dünya. aza kanaat et..Zamanın olur, Aile hukukun tam olur vs...Yine de herşeyin hayırlısı...
Kolay gelsin....