sorundegil86
Katkı Sunan Üye
arkadaşalar düşünceleriniz nedir özellikle kursa giden arkadaşlar yardımcı olmanızı bekliyoruz hocaların tahmınleri nelerdir??
arkadaşalar düşünceleriniz nedir özellikle kursa giden arkadaşlar yardımcı olmanızı bekliyoruz hocaların tahmınleri nelerdir??
aynı fikirdeyim dersaneye giden arkadaşların yazıcağı en ufak ayrıntı bile biizm için çok değerli lütfen paylaşalım
ben açıkçası kgk'dan soru geleceğini düşünmüyorum. Gelse bile 25-30 puandan fazla bi değeri olmaz diye düşünüyorum...
Kgk ile ilgili dehanın soru cevap fasikülünü [email protected] adresine gönderdim. Büyük bir ihtimalle 1-2 soru gelecek (dehaya göre) normal konulara çalışıp cevap verirseniz kgk konularında ek olarak 3-4 madde fazlası vardır. Deha hocaları normal fasiküle çalıştırıyor. Denetim dehanın fasikülünü de yükledim. Önemli yerler işaretlidir. Denetim klasörünün içindedir. Başarılar
Kgk ile ilgili dehanın soru cevap fasikülünü [email protected] adresine gönderdim. Büyük bir ihtimalle 1-2 soru gelecek (dehaya göre) normal konulara çalışıp cevap verirseniz kgk konularında ek olarak 3-4 madde fazlası vardır. Deha hocaları normal fasiküle çalıştırıyor. Denetim dehanın fasikülünü de yükledim. Önemli yerler işaretlidir. Denetim klasörünün içindedir. Başarılar
selam arkadaşlar sayfaya gönderdiğiniz dökümanlara nası ılaşabilirim sayfada yeniyim de ilgilenen arkadaş olursa![]()
iç kontrol sisteminden soru gelecek diye tahmin ediyorum ben. arkadaşlar sizde tahminlerinizi, kurslarda hocaların önem verdiği noktaları yazın buraya lütfen.