fonradar

Muhasebe Programı-Luca

Sayın üstatlarım merhabalar,

Mevcutta Zirve muhasebe programını kullanıyoruz. Yeni yıldan önce Luca'ya geçme gibi bir düşüncemiz oluştu. Luca muhasebe programı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Merhaba üstatlar,aynı şeyi ben de düşünüyorum.Yıllardır zirve kullanıyoruz ofiste.Ama bu sene enf konusunda özellikle zirve bizi çok zorladı.Destek hattını aradığımızda da müşteriye davranışları hiç hoş değil,eskiye nazaran yardımcı oldukları da söyleyemem. Lucaya geçmeyi düşünüyoruz fakat e defter firmaları sıkıntı yaşar mıyız tüm mükellefler için geçsek bilemiyorum.Sizler Genel olarak memnun musunuz Luca dan?

Merhaba üstatlar,aynı şeyi ben de düşünüyorum.Yıllardır zirve kullanıyoruz ofiste.Ama bu sene enf konusunda özellikle zirve bizi çok zorladı.Destek hattını aradığımızda da müşteriye davranışları hiç hoş değil,eskiye nazaran yardımcı oldukları da söyleyemem. Lucaya geçmeyi düşünüyoruz fakat e defter firmaları sıkıntı yaşar mıyız tüm mükellefler için geçsek bilemiyorum.Sizler Genel olarak memnun musunuz Luca dan?
Üstat aynı sorunları bizde yaşadık. Zirve'nin maddi, mali duran varlık tarafında ciddi sorun var. Destek almakta da zorlanıyoruz. Luca'dan demo talep ettim. Deniyorum.

Luca'dan zirveye geçip, "rahat ettik" diyenlerde var tabi..Tamamen programdan ne beklediğinle alakalı. ben luca kullanıyorum. Çokta profesyonel kullanmasam bile, bana fazlasıyla yetiyor

Üstat aynı sorunları bizde yaşadık. Zirve'nin maddi, mali duran varlık tarafında ciddi sorun var. Destek almakta da zorlanıyoruz. Luca'dan demo talep ettim. Deniyorum.
Evet güncellemeler çok gecikti,hatalı hesaplamalar oldu ve dediğim gibi tutumları hiç hoş değildi.Ben de demo talep edeceğim yine burada fikir alışverişinde bulunabiliriz üstadım

Luca'dan zirveye geçip, "rahat ettik" diyenlerde var tabi..Tamamen programdan ne beklediğinle alakalı. ben luca kullanıyorum. Çokta profesyonel kullanmasam bile, bana fazlasıyla yetiyor
Evet genel anlamda herkes memnun.Özellikle enf de çok başarılı olduğunu belirtiyor kullananlar.Ben daha önce firmada kullandım fakat kısa süreli bir kaç ay deneyimledim.Kafamda hiç geçme düşüncesi olmadığı için belki (belkide tanımlamaları falan tam değildi programın) çok zorlandım.Yıllardır zirve kullandığımız için değişik geldi tabi ki.Tekrar deneyeceğim ama bu sefer alıcı gözüyle bakacağım :)