stajyerzade ' Alıntı:42 yaşındayım ve 16 yıllık smmm yim .mesleki yeterliliğimle ilgili hiç bir sorunum olmadığı varsayımı ile bugün bir iş görüşmesinde bulundum.Bu arada şunuda belirteyim 8 yıl turizm ve otelcilik sektöründe 8 yılda sağlık sektöründe muhasebe müdürü olarak çalıştım. Bugün görüştüğüm firma ise yeni kurulacak olan bir özel hastane ve kurucu muhasebe müdürü olarak başlayacağım. teklif edilen maaş 8500-TL ve Ford mondeo aracın kullanım hakkı.... 12.000 -TL maaş konusunda diretiyorum ancak 10.000 nin üzerinde vermeyecekleri kanaati oluştu bende .. sizce 10.000 + arac olursa kabul etmelimiyim...
alıntı.
EYLÜLDURU ' Alıntı:stajyerzade ' Alıntı:42 yaşındayım ve 16 yıllık smmm yim .mesleki yeterliliğimle ilgili hiç bir sorunum olmadığı varsayımı ile bugün bir iş görüşmesinde bulundum.Bu arada şunuda belirteyim 8 yıl turizm ve otelcilik sektöründe 8 yılda sağlık sektöründe muhasebe müdürü olarak çalıştım. Bugün görüştüğüm firma ise yeni kurulacak olan bir özel hastane ve kurucu muhasebe müdürü olarak başlayacağım. teklif edilen maaş 8500-TL ve Ford mondeo aracın kullanım hakkı.... 12.000 -TL maaş konusunda diretiyorum ancak 10.000 nin üzerinde vermeyecekleri kanaati oluştu bende .. sizce 10.000 + arac olursa kabul etmelimiyim...
alıntı.
Arkadaşlar sn.Stajyerzade alıntı yapmış mesajının altında da yazıyor zaten..yapılan yorumlar direkt stajyerzadeye yönelik olmuş sanki, fikir soruyormuş gibi..Bir de neden bu rakamlara neden tepki gösteriliyor anlamıyorum,,bi yakınım İst.üniversitesi işletme mezunu..muhasebeci değil ancak mezun olalı 6 yıl oldu..Bi bankanın genel müdürlüğünde çalışıyor 6 yıldır ve 8000 TL alıyor..Bu kadar yıllık tecrübeli bir mali müşavir neden bu paraları alamasın..
gcatar ' Alıntı:Ben 8500 lira maaş artı araç alayım 2 senede bir daire alırım. Hem düşünüyor hemde bizlere danışıyor ya ihtiyacı çok fazla yok yada değeri bunun çok üzerindediye düşünüyorum yada yada Türkiye de yaşamıyor da başka bir ülkede yaşıyor ki 8.500 lirayı beğenmiyor arabayı söylemiyorum bile.
42 yaşındayım ve 16 yıllık smmm yim .mesleki yeterliliğimle ilgili hiç bir sorunum olmadığı varsayımı ile bugün bir iş görüşmesinde bulundum.Bu arada şunuda belirteyim 8 yıl turizm ve otelcilik sektöründe 8 yılda sağlık sektöründe muhasebe müdürü olarak çalıştım. Bugün görüştüğüm firma ise yeni kurulacak olan bir özel hastane ve kurucu muhasebe müdürü olarak başlayacağım. teklif edilen maaş 8500-TL ve Ford mondeo aracın kullanım hakkı.... 12.000 -TL maaş konusunda diretiyorum ancak 10.000 nin üzerinde vermeyecekleri kanaati oluştu bende .. sizce 10.000 + arac olursa kabul etmelimiyim...
Madem bu kadar tecrübelisin bize niye soruyorsun sorman bile ne kadar acemi olduğunu gösteriyor
yada bizimle dalga geçiyor.....
kararsızlık mı ego şişirme mi bilemedim.bu arada fıkra güzelmişBir Fıkra
Adamın biri iş başvurusunda bulunmuş. Görüşmeye çağırmışlar. Görüşme sonuna doğru ortalama bir tip olduğu anlaşılan adama şirket yöneticisi sormuş:
- "Peki beklentilerin ne? Seni ne tatmin eder?" Adam saymaya başlamış:
- "Öncelikli olarak bir araba istiyorum. Ayrıca şu anda bulunduğum dairenin kirası biraz fazla, onu da şirketin karşılaması iyi olur. Maaş olarak da 3000$'dan aşağı çalışmam.? Şirket yöneticisi dinler ve:
- "Biz sana son model bir Cherokee ve Tarabya'da bir villa vereceğiz. Ayrıca bizim bu pozisyonumuz için planladığımız maaş 6000$'dır," demiş. Bizim elemanın gözleri fırlamış:
- "Şaka yapıyorsunuz", demiş. Şirket yöneticisi yapıştırmış cevabı:
- "Önce siz başlattınız..."