Ynt: Muhasebe Şefi ne kadar ücret alır?
Kamudaki müdürlere 1500-1800 versen gülerler adama, mali müşavirlik memurluktan dahamı kolay ediniliyor ?
Maddi anlamda zor durumda değilsen kabul etmemeni tavsiye ederim. Belgene yazık mesleğine yazık emeğine yazık...
gül-gök ' Alıntı:Arkadaşlar ben çok ünlü bir holdinge muhasebe şefi olarak başvurdum ve beğenildim eski işyerimde 2500 tl'ye alrılmıştım. (Müd. yard. olarak) son görüşmede sizi müdür yardımcılığı görevine düşündük dediler ve maaş olarakta 1500-1800 arası bir rakam olabilir dediler. Başka küçük bir ihracat firması maliyet muhasebesi uzmanı olarak 2000 tl teklif etti. Piyasa çok mu düştü inanın çok üzüldüm belgem olmasına rağmen kimse umursamıyor. Şimdi holdigle anlaştım ama net rakam hala belli değil bana bildirecekler 1500 bile olabilir hemde müdür yardımcısı olarak. Sizce ne yapmalıyım?
Kamudaki müdürlere 1500-1800 versen gülerler adama, mali müşavirlik memurluktan dahamı kolay ediniliyor ?
Maddi anlamda zor durumda değilsen kabul etmemeni tavsiye ederim. Belgene yazık mesleğine yazık emeğine yazık...