fonradar

Muhtasar Beyannamede "Ödemeler" Alanı

Üyelik
20 May 2006
Mesajlar
36
Merhaba Sayın Üstadlar,

Muhtasar Beyanname ile her ay yurtdışı smm alışlarımızı beyan ediyoruz. Ancak fatura aldığımız firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez iken fatura sayımız bunun 2-3 katına ulaşmaktadır. Muhtasar Beyanneme içerisinde her bir faturayı ayrı ayrı "Ödemeler" kulakçığında listeliyoruz. Bu çok zaman alan ve el oyalayan bir iş. Bazı meslek mensubu arkaşlardan, aynı firma ile gelen faturaların toplamını bildirdikleri yönünde bilgi aldım. Böyle yapılabilir mi? ayrıca fatura sayısının yüzlerce olduğunu varsayar isek bu bilgileri girmenin gerçeketen eziyet olacaktır. Bu uygulama ile ilgili bir çözüm ya da kolaylık var mıdır?

Saygılarımla,
Esman SAĞLAM
 
Bu konuyla ilgili kimsenin bir fikri yok mudur? Aynı problemi yaşayan başkalarının da olduğu düşüncesindeydim... Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Eskiden olsa her firmayı/şirketi kendi arasında toplam yaparak tek satır yazabilirdiniz, ancak şimdi tek tek belge tarih ve seri-sıra nosunu istemekte.
 
Programınızdan verileri excele aktarabiliyorsanız, burada düzenledikten sonra, CSV formatından e-byn programına aktarım yapabiliyorsunuz.
 
Programınızdan verileri excele aktarabiliyorsanız, burada düzenledikten sonra, CSV formatından e-byn programına aktarım yapabiliyorsunuz.

Teşekkürler, artık aktarım yapmaktan başka çare kalmadı zaten. öyle bile gidip, fatura nosunu ve ödeme bilgilerini revize ediyor olacağım. bu bilgilerin fatura bazına indirgenmiş olması saçma geliyor.

yardımlarınız için tekrar teşekkürler,
 
Üst