fonradar

Mükellef Bildirim Formu Kapatılan İşyeri

Murat ÖNDER

Katkı Sunan Üye
Üyelik
25 Ağu 2009
Mesajlar
201
Konum
İSTANBUL
Herkese merhaba

Şirketimizin 31.01.2013 tarihinde kapatılan bir taşeron işyeri vardır. Bu işyerinin sicil numarasını mükellef bildirim formunda yazmamız gerekiyor mu?
 
Örneğin A İnşaat firması toplu konut yapıyor. Biz de bu evlerin çelik kapılarını yapıyoruz. Taşeron sözleşmesi imzalanıyor ve SGK da taşeron işyeri dosyası açılıyor.
 
Anladım, 1 Nisan itibariyle söz konusu işyeri faal olmadığı için 413 Nolu VUK GT uyarınca mükellef bilgileri bildirimi yapmanıza gerek bulunmamaktadır.
 
Bu ne ya. Maliye formumu yoksa silah poligonu mu. Çoğu kişinin avatarında silahlı bi aktörün resmi. Nası bi hevestir anlamadım.
 
Sayın Metin Kahraman benim profil resmim çok sevdiğim bir film karakteri olan James Bond'u Daniel Craig'ten önce canlandıran Pierce Bronsan'ın resmidir, ve evet rolün gereği elinde silah vardır. Bu da forum kurallarına aykırı değildir, öyle olsaydı moderatörler beni çok önce uyarırdı ve ben de profil resmimi değiştirirdim.

Madem beğenmediniz size tavsiyem profil resminizin olarak çiçek, kuş, zeytin dalı v.b bir şey ekleyin. Sonra da stajyer sorunları kısmı ile sınırlı kalmadan vergi mevzuatı bölümünde sorulan sorulara cevap verin.

Böylece hem sizin engin bilgi birikiminizden ben dahil forum üyeleri yaralanır, hem de sevgi, barış ve mutluluk ortamı oluşur. Yok eleştirecek başka bir şey bulamadı iseniz, hiç bir şey üretmeden sırf eleştiri yapan tipik bir profiliniz var demektir ki, takdiri diğer forum üyelerine bırakıyorum bu konuda.

NOT: Gerçek hayatta silahlardan nefret ederim, bireysel silahlanmaya kişilerin yaptıkları veya daha önce yapmış oldukları görevleri nedeniyle can güvenliği gerçekten tehlikede olmadığı sürece sonuna kadar karşıyım.
 
Bu ne ya. Maliye formumu yoksa silah poligonu mu. Çoğu kişinin avatarında silahlı bi aktörün resmi. Nası bi hevestir anlamadım.

Bu ne ya soyleminden sonra soru işareti gelir (?)
Maliye formumu değil . Maliye forum sayfasimi yazmanız gerekirdi.
Nasi değil . Nasıl yazmanız gerekirdi.
 
Son düzenleme:
sa ben bir ilcede 8 yıldır basit usul ticari taksi sahibiyim.
aynı zamanda kamuda tasören olarak 5 yıldır soför olarak calısıyorum.
ötv indiriminden yararlanıp 0 bir ticeri taksi aldım. 3 yıl satılamaz diye tescil lendi.
fakat problemin kamuda calıştıgım yer bu basit usulle calıştıgım ticari taksiyi faaliyetini durdur sonlandır derse bunu nasıl yapacagım. işimi kaybetmek istemiyorum taksinin bana fazla bir kazancı yok .elimden cıkarmanın veya maliyeden silmemin bir yolu var mı? bilgisi olan tesekkur edıyorum.
 

Benzer konular

Üst