Murphy kuralları;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguroy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Murphy kuralları;

Aaaah Ah. bir zamanlar Boris Becker vardı 17 yaşında wimbledon'u kazanarak bir rekora imza atmıştı wimbledon'u kazanan en genç sporcu diye, ama çok güzel oynardı. o rekor bir daha kırılmadı diye biliyorum ama yanlışda biliyor olabilirim. aklıma geldi birden nedense..

guray ' Alıntı:
Aaaah Ah. bir zamanlar Boris Becker vardı 17 yaşında wimbledon'u kazanarak bir rekora imza atmıştı wimbledon'u kazanan en genç sporcu diye, ama çok güzel oynardı. o rekor bir daha kırılmadı diye biliyorum ama yanlışda biliyor olabilirim. aklıma geldi birden nedense..

Erkeklerde kırılmdadı ama bayanlarda isviçreli martina hingis 15 yaşında kazanmıştı wimby'i

Hingis'i hatırlıyorum Stefi Graff'ı elemişti galiba finalde. O zamanlar daha bir güzeldi sanki tenis maçları, gerçi son yıllarda takip etmediğim içinde bana öyle geliyor olabilir.

guray ' Alıntı:
Hingis'i hatırlıyorum Stefi Graff'ı elemişti galiba finalde. O zamanlar daha bir güzeldi sanki tenis maçları, gerçi son yıllarda takip etmediğim içinde bana öyle geliyor olabilir.

Genç bir kızın wimby'de gözyaşları :)

Bence şimdi daha güzel, Hemen hemen bütün oyuncular baseline'da oynuyorlar. Ama servis Vole'ci diyorsan kalmadı sayılır.

işte bu yüzden Becker'i ayrı tutmuşumdur hep diğer oyunculardan, hemen hemen her fırsatta fileye yaklaşıp rakibine inanılmaz bir baskı yapardı uzun boyunun avantajınıda çok iyi kullanırdı, bir kaleci edasıyla uçarak karşıladığı toplardan kazandığı sayılar ise bu spora apayrı bir estetik katardı. izlemesi gerçekten zevkliydi.

guray ' Alıntı:
işte bu yüzden Becker'i ayrı tutmuşumdur hep diğer oyunculardan, hemen hemen her fırsatta fileye yaklaşıp rakibine inanılmaz bir baskı yapardı uzun boyunun avantajınıda çok iyi kullanırdı, bir kaleci edasıyla uçarak karşıladığı toplardan kazandığı sayılar ise bu spora apayrı bir estetik katardı. izlemesi gerçekten zevkliydi.

Edberg ile Becker'in maçlarıda güzeldi. Şimdi onun yerini Monfils aldı , ama monfils her zeminde uçuyor, kaçıyor, topa raket fırlatıyor :) :)

Neyse ben şimdiden yarınki Fedex-Joker maçına odaklanayım...

iyi akşamlar...

arkadaşlar,

başlık ile devam eden konu arasında hiç bağlantı kalmamış,
:)

Fedex yenildi. Bugun performansı çok kötüydü, Nole'de çok agresifti.

Tebrikler Nole, umarım pazar günü finali alırsın... Çok moral bozucu :-\

Bu Dünya sporlarına bu kadar konsantre olmayacağım diyorum... Yapamıyoruz işte...

Gelde şimdi Roland Garros'a kadar bekle!!!!

Büyük Şampiyon, böyle veda etmeyecektin Avustralya Açık'a

ml164o.jpg