Arkadaşlar, ben taşımacılık ihalelerine girmek için bir şirket kurmak istiyorum.
Ben şuan başka bir şirkette kendi aracım ile çalışıyorum.
Bildiğiniz gibi ihalelerde iş bitirme belgesi isteniyor, ilk ihaleye başka bir şirket ile ortak girmem gerekecek.
İlk sene bir şirket ile anlaşarak tek araçlık bir ihaleye gireceğim ve kendim çalışacağım.
Bir sene sonrada ihalelere yavaş yavaş tek başıma girmeye başlayabilirim diye düşünüyorum.
Yeni kanuna göre sanıyorum tek başıma (tek ortaklı) limited şirket kurabiliyorum.
Siz bana limited şirketi mi yoksa şahıs şirketi mi kurmamı tavsiye edersiniz?
Alacağım tek araçlık işin kdv'si dışında şirketin ne gibi aylık sabit giderleri olacaktır?
Yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben şuan başka bir şirkette kendi aracım ile çalışıyorum.
Bildiğiniz gibi ihalelerde iş bitirme belgesi isteniyor, ilk ihaleye başka bir şirket ile ortak girmem gerekecek.
İlk sene bir şirket ile anlaşarak tek araçlık bir ihaleye gireceğim ve kendim çalışacağım.
Bir sene sonrada ihalelere yavaş yavaş tek başıma girmeye başlayabilirim diye düşünüyorum.
Yeni kanuna göre sanıyorum tek başıma (tek ortaklı) limited şirket kurabiliyorum.
Siz bana limited şirketi mi yoksa şahıs şirketi mi kurmamı tavsiye edersiniz?
Alacağım tek araçlık işin kdv'si dışında şirketin ne gibi aylık sabit giderleri olacaktır?
Yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.