Noter kapak örneği

aday

Katkı Sunan Üye
Üyelik
15 Nis 2006
Mesajlar
601
Konum
istanbul
aş olarak 400 sayfa yevmiye 250 sayfa kebir ve 50 sayfa da envanter defteri onaylatacağım başka deftere gerek var mı ayrıca bunlara kaç nüsha ve nasıl bir kapak hazırlayacağım kapak örneği olan var mı acaba?bir de noter bugün yetişmez diyebilir mi bugün notere teslim ettsek daha sonra alsak da olur mu?Ayrıca a4 kağıdı olduğu için noter de bir sorun çıkar mı?
 
Ynt: Noter kapak örneği

Selamlar
Şirketinizin özelliğini bilmiyoruz.Normalde standart olarak belirttiğiniz defterler tasdik edilir.Bunların yanında örneğin damga vergisi defteri de tasdik ettirmek isteyebilirsiniz.Yan defterleri saymazsak saydığınız defterlerin tasdiği yeterlidir.

tasdik edeceğiniz noterin defter tasdik sayfalarını temin edin.Her bir deftere 4'er adet hazırlayın.Kapakta zaten neyin nereye yazılacağını anlarsınız.

Defterler a4 olarak tasdik ettirilebilir.

Saygılar
 
Ynt: Noter kapak örneği

Sıkışıklıktan dolayı noterin sayfaları onayı yeni yıla sarksada onlar teslim etiğiniz defterlere mk kesip noları verecekleri için sorun yaşamazsınız.
 
Ynt: Noter kapak örneği

izmirdeki noterlerde sizin ön kapak hazırlamanız gerekmiyor. noterler bu kapakları bilgisayar ortamında kendileri hazırlayıp, defter üstüne yapıştırıyorlar. siz sadece firma bilgilerini ve deftaer sahife adetlerini belirten kaşeli imzalı bir belgeyle beraber defterleri notere bırakıyorsunuz
 
Üst