Öneri...Lütfen Okuyun!!!

Re: selam

RECEP' Alıntı:
formları e-mail e gönderdim.bir kısmını tabii ki.yorumlarınızı bekliyorum.
selamlar
sayın recep ben çalışmalarınızı aldım çok teşekkür ederim
(recep bey size iki özel mesaj gönderdim en kısa sürede cevaplamanız dileğiyle)

sayın recep bey aynı çalışmanızı aşağıda email adresime gönderirseniz sevinirim paylaşımcılığınız için şimdiden çok teşekkür ederim
saygılarımla iyi çalışmalar kolay gelsin :D :o :lol:
email adresim :[email protected]

arkadaşlar
izmir smmmo odası bize her hafta sözleşme (3.madde) sektör bazında gönderiyor.Bunun yanında mevzuatta değişiklik çeşitli yazılar gönderiyor isterseniz aşağıdaki adrese bana boş bir mail atın konu olarak alomaliye yazın ben bir alomaliye grubu oluşturdum.Mail adresini gönderen olursa eklerim düzenli olarak bana gelen mailleri gönderirim.

[email protected]

Selamlar Değerli Arkadaşlar,

Böyle bir çalışmanın olmasını destekliyorum.
En azından meslekte her zaman değişen
matbu formlara dilekçelere vs. evraklara daha
çabuk ve güncel hali ile ulaşmış oluruz.

İyi Çalışmalar
Murat Tosun
SMMM

konsilyer' Alıntı:
RECEP' Alıntı:
TABİİ Kİ DESTEKLİYORUM.,DİLEKÇE,FESİH BİLDİRİM ÖRNEKLERİ,TUTANAK ÖRNEKLERİ,İHTAR BİLDİRİMLERİ İŞ TANIMLARI,
İBRANAME ÖRNEKLERİ,İŞ SÖZLEŞMELERİ ÖRNEKLERİNİ YARARLANMALARI AMACIYLA YÜZÜ AŞKIN FORM ÖRNEKLERİ ÇALIŞMASI YAPTIM,ELBETTE BAZI YAYINLARDAN VE SİTELERDEN FAYDALANDIM.BUNLARI GÖNDEREBİLİRİM.SELAMLAR
eğer bunlardan en önemlilerini bana gönderebilirseniz alomaliye.com bu konudaki görüşlerini belirtene kadar nette kullanıma açabilirim

teklifimi yineliyorum eğer bana formlarınızı gönderirseniz alomaliye.com bu konudaki görüşerini belirtene kadar bunları sizlerin kolay bi şekilde tek linkle indirebilmenizi sağlayabilirim sayın recep beyin mail adreslerine göndermiş olduğu formları sunucuma gönderdim ancak recep beye ulaşamadım izin almadan da linki vermek istemiyorum
bana ulaştırmak istediğiniz formlar için lütfen [email protected] mail adresini kullanınız başlığa da alomaliye.com yazarsanız sizlerden geldiği anlarım,

KATILIYORUM

ALOMALİYE ADETA TEK UĞRAK YERİMİZ OLDU... BİR ARA SORUN OLMUŞTU ÇOK ÖZLEMİŞTİK SİTEYİ ... BU FORUMDA NİCE ARKADAŞLAR, DOSTLAR KAZANDIK...DOLAYSIYLA, TÜM MESLEKTAŞLARIN FARKLI SİTELERDE ARAMA YAPARAK VAKİT KAYBETMEK YERİNE SİTEMİZ TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
SAĞLICAKLA

ALİ SAHAN /İSTANBUL

HResources' Alıntı:
Benim bir önerim var.Bu excel, word gibi formları dosya olarak yükleme yapabileceğimiz bir bölüm olsa çok güzel olur.Herkes örnek formları buradan temin edebilir.Buradan Sayın Alomaliye Yetkililerine duyuralım.

Önerilerinizi bekliyoruz.
katılıyorum

sayın recep bey iki özel mesaj gönderdim yanıt vermediniz, mail adresinizi de bulamadım, gönderdiğiniz dosyalar için bana mailler gelmeye başladı ve sizin izniniz olmadan bunları vermek istemiyorum ancak size de ulaşamıyorum, izin vermeniz halinde dosyaların hızlı bir şekilde indirilmesi için link vericem,
saygılarımla

bu güzel çalışmaya bende katılıyorum

yakın ilgisini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim...

iyi çalışmalar...

Sayın Arkadaşlar,

Sitemizin "Bant Genişliği" ve "Web Alanı" sınırsızdır. Bilgi ve belge depolamada herhangi bir sıkıntımız yoktur. Bilginize...,

---
Alomaliye.com Forum Yönetimi