Otellerde Stajyerlik

MERHABA ARKADAŞLAR
OTEL MOTEL VS. GİBİ TURİZM İŞLETMELERİN MUHASEBE DEPARTMANINIDA STAJ YAPAN YA DA ELEMAN OLAN ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRİM..
ÖRNEĞİN NE YAPARLAR ÇALIŞMA ORTAMLARI NASILDIR MUHASEBE OFİSİNDEKİ ÇALIŞMADAN FARKLARI VS..
TEŞEKKÜRLER..

Ynt: Otellerde Stajyerlik

arkadaşlar o kadar kişi okumuş..bir cevap yok...yardımcı olmuyor muyuz burda birbirimize:)))

kayalı35

Nasıl bir yardım istiyorsun.
Otel stajyerlerini soruyorsan, onlar muhasebe stajyerinden bin beter şartlarda köle gibidir.

şu anda bir muhasebe ofisinde stajyerim..4 yıllık maliye okudum..yeni mezun oldum...kasımdakı sınavı verip resmi stajyerliğe başladım...turistik bir yerde oturduğum için acaba otellerin muhasebe depatmanlarına iş başvurası yapayım mı diye düşünüyorum..
ücret olsun yaptıkları işler olsun ofisteki çalışma şartlarından farkı vs..

Öncelikle başvuru yapacağınız yerin staj yapamınıza mani olup olmadığı hususuna dikkat etmeniz gerekmekte. Ücret konusu için bir şey diyemem. Eğer mesleği bağımlı olarak devam ettirme niyetinde iseniz eğer stajınız için bir mani yok ise otelin muhasebe departmanında yükselmeniz açısından otede staj yapmanız yararlı olabilir, ancak bağımsız bir meslek mensubu olmak niyetinde iseniz ofiste kalmanızı öneririm. Ücret konusunu da pek problem yapmayın (eğer çok ihtiyacınız yok ise) , stajyer iken mümkün olduğunca çok bilgi tecrübe edinin , ilerde onlar size ücret düzeyi olarak geri dönecek.

Merhaba,
Bende şöyle bir öneride bulunayım. Eğer çalışma hayatına turizm sektöründe devam etmeyi düşünürsen, parası az veya çok hiç önemli değil otellerde staj yapmanı öneririm.