Personel Raporu Hk.

Üyelik
26 Eki 2014
Mesajlar
55
Konum
istanbul
Merhaba

Çalışanımız doğum raporu almıştı. Geçen ay (kasım) itibari ile çalışanın aylık bildirge eksik günü 30 gün ve tamamı 01-istirahat olarak bildirdik. Çünkü sistemde raporu kapanmamıştı. Daha sonra rapor hala kapatılmayınca hastaneyi aradık ve raporu kapatmışlar, fakat raporun bitiş tarihini de 11.11.2015 olarak yapmışlar. Geçen ay itibari ile rapor sistemde açık olduğu için tamamını 30 gün istirahatli olarak bildirdik. Fakat şimdi hastane raporu 11.11.2015 olarak bitiş tarihi vermiş. Herhangi bir ceza ile karşılaşır mıyız?

Teşekkürler.
 
Eğer bitiş tarihi 11 kasım ise kasım bildirgesinde 11 gün eksik bildirip 19 gün prim ödemeliydiniz. Siz 30 gün eksik yapmışsınız yani yanlış olmuş. İleride ek bildirge vermenizi ister sgk ve ceza ile karşılaşırsınız.

Kasım ayı bildirgesi için süre daha bitmedi 23 aralık'a kadar vakit var. Doğum raporu alan çalışanınızın bildirgesini iptal edin sonra ek bildirge vererek 11 gün eksik 19 gün çalışma göstererek tekrar gönderin.
 
Rapor onayı sistemden iptal edebilebiliyor, iptal edin sonra doğrusunu onaylayın ... Kasım ayı bildirge süresi bitmedi daha, bildirge için de iptal ve ek verin.
 
Üst