Rent a Car İşi Home Office Olarak Yapılabilir mi ?

Üyelik
7 Eyl 2014
Mesajlar
5
Konum
istanbul
Merhaba ben sizlere tam olarak yapmak istediğimi anlatim ona göre bilgi verebilirseniz birde tavsiyeleriniz tabiki.

Ben bir araç kiralama işine giricem fakat araçlarıma gps takmak vede fatura kesmem için şirket olmak gerekiyor yani işletme açmam gerekiyor fakat dükkan tutmak istemiyorum ben bu işi home office olarak açabilirmiyim evimin bir odasını dükkan olarak gösterebilirmiyim

yardımlarınızı bekliyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ev sizin ise, tapu fotokopisi değil ise, ev sahibi arasında bir kira kontratı, ev sahibi böyle bir şey istemiyorsa ev sahibi ile kira kontratını kim yaptıysa onun ile sizin aranız da bir kira kontratı yapıp, vergi dairesine diğer evraklar ile müracaat edeceksiniz.
Normal bir işletme açılışından farkı yoktur.
 
Sn.Zindan böyle bir durumda adres olarak evin gösterilmesinde sakınca yoktur. Size sorum şudur; bu kişi evin kira giderini yazabilir bunda da sıkıntı yok fakat elekktrik, su, ısınma, aidat vs vs giderlerin yarısını yazabilir mi sonuçta bu kişinin evini sadece göstermelik olsun diye yapıyor. Ayrıca evde anne ve babası da yaşıyorsa durum ne olur. Bilginiz için şimdiden tşk ederim.
 
Hiç yazılmaması en iyisi, ancak ofisin eve ait olan masrafları orantısında bir yüzde hesabı ile bunlardan pay alınarak yazılabilir.
 
Üst