Merhabalar arkadaşlar.
Restaurant Cafe Bar olarak hizmet vereceğimiz şirketimiz var.
3 konuda bilgi almak istiyorum
1.) Şirketimiz lokanta tarzı olduğu için malzeme alışları (yaş gıda-kuru gıda-et-balık-alkollü-alkolsüz içecekler) ile ilgili hangi malzeme alış hesab/hesaplarını kullanmalıyım
2.) Mutfak ve lokantada kullanılacak tabak çanak vs malzemeleri hangi hesaba atmalıyım
3.) Stok kayıt yöntemlerinde hangi stok yöntemini kullanmam gerekir.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler
Restaurant Cafe Bar olarak hizmet vereceğimiz şirketimiz var.
3 konuda bilgi almak istiyorum
1.) Şirketimiz lokanta tarzı olduğu için malzeme alışları (yaş gıda-kuru gıda-et-balık-alkollü-alkolsüz içecekler) ile ilgili hangi malzeme alış hesab/hesaplarını kullanmalıyım
2.) Mutfak ve lokantada kullanılacak tabak çanak vs malzemeleri hangi hesaba atmalıyım
3.) Stok kayıt yöntemlerinde hangi stok yöntemini kullanmam gerekir.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler