Rezalet!!!!Oda Çıldırmış Olmalı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Allegro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Rezalet!!!!Oda Çıldırmış Olmalı!

mrc ' Alıntı:
geçmiş olsun...

masraf yaptık dedikleri sınav,kaza geçirdiğinde giremediğin sınav.(2010/2.dönem)

Diyelim ki masraf yaptık dedikleri sınav o, peki ozaman bana kasımın başında yazdıkları ve kasım ayının sonunda elime geçen " yönetim kurulumuzun yapığı inceleme sonucunda raporunuz kabul edilmiştir, önümüzdeki dönemlerde mazeret sınavına katılma hakkınız vardır" şeklinde açıklama yaptıkları mektup nedemek oluyor? madem temmuz sınavına bana masraf yaptılar kasımda bana gelen mektup neyin nesi? hadi mektup temmuzda yazılmış benim elime kasımda gelmiş olsa anlıcam ama değil.

Allegro ' Alıntı:
mrc ' Alıntı:
geçmiş olsun...

masraf yaptık dedikleri sınav,kaza geçirdiğinde giremediğin sınav.(2010/2.dönem)

Diyelim ki masraf yaptık dedikleri sınav o, peki ozaman bana kasımın başında yazdıkları ve kasım ayının sonunda elime geçen " yönetim kurulumuzun yapığı inceleme sonucunda raporunuz kabul edilmiştir, önümüzdeki dönemlerde mazeret sınavına katılma hakkınız vardır" şeklinde açıklama yaptıkları mektup nedemek oluyor? madem temmuz sınavına bana masraf yaptılar kasımda bana gelen mektup neyin nesi? hadi mektup temmuzda yazılmış benim elime kasımda gelmiş olsa anlıcam ama değil.
arkadaşım sen temmuzda sınava başvurmuşsun onlarda sınava girmen için bazı masraflar yapmışlar ama girmemişsin yatırdığın sınav harcı masraflara gittiği için iade söz konusu değil demişler.kasımda da ileriki dönemlerde mazeret hakkı tanıyacaz diye bilgilendirmişler.mazeret sınavındada aynı masraflar olacağı için girecek olsaydın tekrar ücret yatıracaktın.süreç biraz yavaş ilerlemiş o kadar.

heerdeem ' Alıntı:
Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Bu sorun ismmmo Genel Kurulunda dile getirildi.

Ama maalesef aynı tas, aynı hamam. Ya karar alıcılar arasında yer alacaksınız, ya da karar aldırtacak sivil gücünüz olacak.

O zamana kadar stajyerler madden ve manen ezilmeye devam edecektir Maalesef.

http://www.dailymotion.com/video/x9h1xj_ismmmo-staj_news

Bu videoları izlememiş arkadaşlar için.

FruitJuice ' Alıntı:
heerdeem ' Alıntı:
Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Bu sorun ismmmo Genel Kurulunda dile getirildi.

Ama maalesef aynı tas, aynı hamam. Ya karar alıcılar arasında yer alacaksınız, ya da karar aldırtacak sivil gücünüz olacak.

O zamana kadar stajyerler madden ve manen ezilmeye devam edecektir Maalesef.

http://www.dailymotion.com/video/x9h1xj_ismmmo-staj_news

Bu videoları izlememiş arkadaşlar için.
Demekki biide düşünen varmış.