Ruhsat almak gerekli mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ruhsat almak gerekli mi

ayyuk ' Alıntı:
ben bugün başvurdum hatta online işlemlerde smmm yazıyor ismmmo odasının sitesinde

1330 ve 580 çektiler 6 taksit yaptırdım işbankasına orda 2 form doldurdum artı istenen belgeler falan ne diyim umarım değer bunca şeye

siteyi kurcaladım yeri bulamadım nerde acaba yardımcı olabilirmisiniz?

ececan ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
ben bugün başvurdum hatta online işlemlerde smmm yazıyor ismmmo odasının sitesinde

1330 ve 580 çektiler 6 taksit yaptırdım işbankasına orda 2 form doldurdum artı istenen belgeler falan ne diyim umarım değer bunca şeye

ismmmo sitesine girin sağ üstte internet şubesi var açılan ekrandan ismmmo üyesini işaretleyin odadaki bayan formları doldurunca bi formun fotokopisini size veriyor onun sağ üstünde oda sicil numaranız yazar onu yazın altınada şifrenizi yazın (şifrenizi bilmiyorsanız o açılan ekranda şifremi bilmiyoruma tıklayın cebinize şifreniz gelecek) şifrenizide ilgili bölüme yazdığınızda girebilirsiniz bütün bilgiler çıkıyor

ayyuk ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

ismmmo sitesine girin sağ üstte internet şubesi var açılan ekrandan ismmmo üyesini işaretleyin odadaki bayan formları doldurunca bi formun fotokopisini size veriyor onun sağ üstünde oda sicil numaranız yazar onu yazın altınada şifrenizi yazın (şifrenizi bilmiyorsanız o açılan ekranda şifremi bilmiyoruma tıklayın cebinize şifreniz gelecek) şifrenizide ilgili bölüme yazdığınızda girebilirsiniz bütün bilgiler çıkıyor

öyle yapıyorum bu tc kayıtlı üyemiz yok diyor.

siz bağlı olduğunuz istanbul odasına kayıt oldunuz değil mi

ayyuk ' Alıntı:

evet ilk 2007 martta kayıt açıldı. o zaman böyle sitede online işlemler yoktu. acaba diyorum yeni olanlaramı açık. ayrıca gidip ismmmodan şifremi almak gerek. bilmiyorum. sanırım turmob'tan kağıdı beklemem gerek ondan sonra işlemlere başlayacam... yardımların için teşekkürler.

ececan ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

evet ilk 2007 martta kayıt açıldı. o zaman böyle sitede online işlemler yoktu. acaba diyorum yeni olanlaramı açık. ayrıca gidip ismmmodan şifremi almak gerek. bilmiyorum. sanırım turmob'tan kağıdı beklemem gerek ondan sonra işlemlere başlayacam... yardımların için teşekkürler.

o zaman henüz aktive etmemişlerdir kaydınızı yaptıralı ne kadar süre geçti acaba üzerinden ece hn

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

o zaman henüz aktive etmemişlerdir kaydınızı yaptıralı ne kadar süre geçti acaba üzerinden ece hn

2007 martta

ismmmo hızlı maşallah :o
formları göndermiş
üye kayıt ve kimlik için ;D
bide kredi kartı ile aidat ödemek için form ;D
ne hızlılar ya gözüm yaşardı :'(

eee bana bişey gelmedi bende sizdenim aaaaaa ama olmazki o kadar stress çektim ne form geldi ne teşekkür kağıdı >:(

Bende gidip yarın basvurucamda
şu geçici belgeyi ne zman veriyolar merak ettim ;D

bi sorum olacak:

bana ismmmo'dan 2 tane zarf geldi.. içinden Değerli Meslektaşım diye başlayan kavuniçi (yada yavruağzı) renkli bir yazı.. diğerinden de internette de olan matbuu formlar çıktı.. kimlik başvurusu, kredi kartıyla ödemek için vs.. olanlar..
sonuç belgesi çıkmadı.. zaten zarfları da kapamamışlar.. sonuç belgesi gibi bişi çıkması gerekmiyo mu içinden?
sizin eline nasıl bişi geçti?

hiçbirimizin eline sonuc belgesi geçmedi
zaten sonuc belgesini İSMMMO yollamıcak ankaradan gelicek
ve formların oldugu kagıda bakarsan zaten yazıyor sonuc belgesi elinize ulaşmadıysa odamızdan temin edebilirsiniz.
itnernet üzerinden alıyorlar çıktıyı büyük ihtimal
yarın gideceğim ben heyecanlıyım ;)

nasıl bir prosedür işliyor yarın işin bittikten soınra buraya yazarmısın kağıtlar banada geldi. egom katlandıda katlandı neyseeeeee

yazarsan sevinirim ;D

yazarım tabi ki

mühür öleeeeeeeee hop diye gelmiyor :)
ruhsat için basvurdugunda parasını ödüyosun geliyo :D
yarın ismmodan iş görüşmesine geçicem
amele gibi çalışmaktan , cahillerin bana akıl vermesinden sıkıldım
hayırlısıyla bi iş bulurum inşallah. ;)

tembell ' Alıntı:
yazarım tabi ki

mühür öleeeeeeeee hop diye gelmiyor :)
ruhsat için basvurdugunda parasını ödüyosun geliyo :D
yarın ismmodan iş görüşmesine geçicem
amele gibi çalışmaktan , cahillerin bana akıl vermesinden sıkıldım
hayırlısıyla bi iş bulurum inşallah. ;)

hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi biryer bulursun
bende bakıyorum yavaş yavaş müdürümüzün herdefasında başın göğe erdimi sorusuna hayır cevabı vermekten sevgili müdürümüze ''sen smmm olmasaydın şuanki konuma zor gelirdin'' cevabı yani hakkettiği bu cevabı verememekten sıkıldım haksızmıyım?

canım benim 12,5 yıllık tecrübem var farklı sektörlerde
buraya baslayanaa kadar 7 yıllık müdürlük yaptım
aşırı stresli bi iş hayatım vardı bi anda sinirle istifa edip 5 yıllık kıdemimi yaktım çıktım
kafam rahat olur diye buraya geldim
ne kafam rahat ne maddi olarak rahat
üstüne diğer firmda ki kör cahil müdürümsü hatun bana iş öğretmeye kalkışıyor
bilmediği halde
uğraşamıcam.
ki o daha stajyer 1 yıllık :)
kıdemimle döverim seni dicem sonunda ;D ki onun yeri bana teklif edilmişti benim zalak kafa kabul etmedim.
hyırlısıyla düzgün huzurlu bi yer istiyorum
maddi boyutuda önemli o artık :D

tembell ' Alıntı:
canım benim 12,5 yıllık tecrübem var farklı sektörlerde
buraya baslayanaa kadar 7 yıllık müdürlük yaptım
aşırı stresli bi iş hayatım vardı bi anda sinirle istifa edip 5 yıllık kıdemimi yaktım çıktım
kafam rahat olur diye buraya geldim
ne kafam rahat ne maddi olarak rahat
üstüne diğer firmda ki kör cahil müdürümsü hatun bana iş öğretmeye kalkışıyor
bilmediği halde
uğraşamıcam.
ki o daha stajyer 1 yıllık :)
kıdemimle döverim seni dicem sonunda ;D ki onun yeri bana teklif edilmişti benim zalak kafa kabul etmedim.
hyırlısıyla düzgün huzurlu bi yer istiyorum
maddi boyutuda önemli o artık :D

valla geçen gün ben gittim bir iş görüşmesini smmm belgeli birini arıyolrdı bütün a dan z ye muhasebeyi yaparım testler felanda tamam beyendilerde ama bddk ve ufrs standartlarında ing ve almanca mali tablolar hazırlanıp açıklama yazılacak bu raporlar almanyaya bldirilecek vs vs bunlarda yetersizmişim öle dediler
bende haltyemişsin sen dedim görüşme bitti sence beni işe alırlarmı?

bilmem ki :o

ben yabancı dil yüzünden 2 kere büyük iş kaçırdım :'(

biraz toparlanayım ilk işim ingilizce kursu ::)

tembell ' Alıntı:
bilmem ki :o

ben yabancı dil yüzünden 2 kere büyük iş kaçırdım :'(

biraz toparlanayım ilk işim ingilizce kursu ::)

ben şu an kursları ayarladım, ilk iş olarak yabancı dil öğrenmeyi planlamıştım belgeyi aldıktan sonra, şu an onları hayata geçiriyorum, hafta sonu kurslarım başlıyo, ingilizce ve arapça ...