Ruhsat bedeli

arkadaşlar geçen yıllarda ruhsat için hak kazanmıştım ,bu dönem almayı düşünüyorum,türmoba ne kadar yatırıyoruz,diğer ödemeler ne kadar,önce türmobamı para yatıracağız,ruhsat geldikten sonramı odanınkiler mi yatacak, bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ynt: ruhsat bedeli

Ücretin illere göre değiştiğini bilmiyorsan,bu aşamaya gelip,açıp bir telefonla öğreneceğin odan varken bunu burada yazıyorsan, boşver bence almasanda olur.Ben daha sınavlara giriyorken bile takip ediyorum, ne nedir ne kadardır,kaldıki mesleğimiz okuma araştırma üzerine, böyle meslektaşları gördükçe çok şaşırıyorum.

SSERKAN ' Alıntı:
Ücretin illere göre değiştiğini bilmiyorsan,bu aşamaya gelip,açıp bir telefonla öğreneceğin odan varken bunu burada yazıyorsan, boşver bence almasanda olur.Ben daha sınavlara giriyorken bile takip ediyorum, ne nedir ne kadardır,kaldıki mesleğimiz okuma araştırma üzerine, böyle meslektaşları gördükçe çok şaşırıyorum.

Arkadaşım Yani Çok İlginçsin Madem Bu Kadar Araştırma Yapıyorsun Buraya Bu Kadar Laf Salatası Yapacağına Yazsaydında IceLawyer Arkadaşımıza Bir Faydan Olsaydı Yani Hayret Ya

Sayın IceLawyer

Ruhsat bedeli:810,00.-TL.
Türmob Kampüs İnşaat Fonu:135,00.-TL
Eğitim Fonu:135,00.-TL
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu:135,00.-TL
Kimlik Bedeli:70,00.-TL
Sirküler Rapor Abonelik bedeli: 180,00TL
olmak üzere Toplam:1465,00TL.

Serbest Büro Faaliyetinde bulunmak isteyenler 135,00TL kaşe bedelini de ilgili banka hesabına yatırmalıdırlar.
İstanbul SMMM Odası : Ruhsat Bedelini 6 taksite bölüyordu değişiklik olmadıysa

İyi Çalışmalar

Ynt: Ruhsat bedeli

İstanbul için sorduğunu nereden tahmin ettin? Senin 1 dk verdiğin bilgiyi arkadaş buraya yzacağına google yazsaydı zaten öğrenirdi.Sana laf salatası gelabilir,ama ben böyle armut piş ağzıma düş kişilere senin kadar yardımcı olmayı sevmiyorum,ve tepkimide vermek itiyorum bu kadar basit.
Kolay gelsin

SSERKAN ' Alıntı:
İstanbul için sorduğunu nereden tahmin ettin? Senin 1 dk verdiğin bilgiyi arkadaş buraya yzacağına google yazsaydı zaten öğrenirdi.Sana laf salatası gelabilir,ama ben böyle armut piş ağzıma düş kişilere senin kadar yardımcı olmayı sevmiyorum,ve tepkimide vermek itiyorum bu kadar basit.
Kolay gelsin

bilmiyorsan yazma o zaman arkadaşım laf kalabalığı yapma
amaç birbirimize yardımcı olmaksa böyle sizin gibi gereksiz tepkiler verilmesi hiç hoş değil
selametle kal

SSERKAN ' Alıntı:

Şaşırarak okuyorum size ne kim belgeyi alacak almayacak size mi düşmüş yanıt vermezsiniz olur biter

Bu başlık daha nelere gebe nelere:)

Hem benim yazdığımı gereksiz bulup,'' cevap vermezsen olur biter'' diyipte hemde bana cevap veren arkadaşlar,madem sizde benim gereksiz yazdığımız düşnüyorsanız,sizde cevap vermezseniz olur biter.Kendinizle çelişmeyin.Sadece susmama hakkımı kullanıp düşüncelerimi yazdım.

Uzatmaya gerek yok.Herkese hayırlı günler

SSERKAN ' Alıntı:
Hem benim yazdığımı gereksiz bulup,'' cevap vermezsen olur biter'' diyipte hemde bana cevap veren arkadaşlar,madem sizde benim gereksiz yazdığımız düşnüyorsanız,sizde cevap vermezseniz olur biter.Kendinizle çelişmeyin.Sadece susmama hakkımı kullanıp düşüncelerimi yazdım.

Uzatmaya gerek yok.Herkese hayırlı günler

Serkan Sen Niye Cevap Veriyorsun Arkadaşım, Amma Uzattın Haaa
Hem Diyorsunki Ben Daha Stajerim Meslek Mensubu Değilim Ama Araştırıyorum Neyin Ne Olduğunu Biliyorum Diyorsun Hemde Burada 2 Satır Bilgi Vermekten İmtina Ediyosun

Bir şey Biliyorsan Konuş Alim Sansınlar Bir şey Bilmiyorsan ...
Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu Serkan

çok asabiyiz çok :)

forumlar bilgi paylaşmak içindir bazen forumlarda çok basit, ilginç soruların sorulduğu olur bu durumda kimi kullanıcılar

bu da sorulur mu
bu ne biçim sorudur
google yaz bak tembel olma gibi cevaplar verildiği gibi

yardımcı olmak isteyenlerde konunun basitliğine bakmadan paylaşımlarını yaparak yardımcı olmaya çalışırlar

kimi kullanıcılarda yapılan tartışmaları okuyarak

başka işleri güçleri yokmu bunların diyerek onları izler

forumlar böyle birşeydir işte

bazen forumların da şenlenmesi gerekir o nedenle her şeyi ciddiye almamak gerekir ama herşeyden önce saygıyı da unutmamak gerekir

bir çoğumuzun odaya ne kadar ücret ödeyeceğimizi biliriz ama bir çoğumuzda daha ruhsat almaya hak kazanmamış iken serkan kardeşin dediğini (almasan da olur) söylemeye hakkımız olmadığını da düşünüyorum.

benim düşüncelerime başkaları katılabilir veya bana karşı olabilir ama herkesin düşündüğünü söyleme hakkı vardır

dikkat edilirse serkan'ı sadece tek bir cümlesi ile eleştirdim o cümleyi kullanmaya hakkı olmadığını düşündüğüm için ama katıldığım yerlerde var

günümüzde herşey 1 telefon mesafesi kadar uzak veya klavyenin tuşları kadar

battibalikyangider ' Alıntı:

Haydi highpower haydi highpower haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii

at bir aöf örgün sonra topuks olmadı ama highpower üstademizi bekliyoruz

montercarlo doğru söylüyorsun arkadaşım
lakin bilemeyiz belki bu başlığı açan arkadaşımız dilsiz, belki kekeme
olamaz mı ?
belki bu yüzden bu platforma yazılı olarak yazma gereği duymuş olamazmı ?
herkes sadece birazcık karşısındakine saygısı olsa hiçbir sorun kalmaz,
sevgiler...

stonhand ' Alıntı:

Haydi highpower haydi highpower haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii

aöf lilere belge verirlerse olavağı bu gibisinden bir girişle bekliyorum bende kendisini:)

stonhand ' Alıntı:

aöf lilere belge verirlerse olavağı bu gibisinden bir girişle bekliyorum bende kendisini:)

o dediğiniz şahsı bilmiyorum ama birazını okuduğum haliyle o arkadaşımızın mali müşavir olmadan önce hukuk okumasını tavsiye edebilirim.

ve ayrımcılık yapmamasına o tartışmanın devamı bayanlar smmm olmasına veyahut dil din vs kadar uzatabilirdi ;D

ayyy burda nolmuş :D haberim olmamış gerilim yapmayalım sakin bekleyişe devam edelim