SSERKAN ' Alıntı:Ücretin illere göre değiştiğini bilmiyorsan,bu aşamaya gelip,açıp bir telefonla öğreneceğin odan varken bunu burada yazıyorsan, boşver bence almasanda olur.Ben daha sınavlara giriyorken bile takip ediyorum, ne nedir ne kadardır,kaldıki mesleğimiz okuma araştırma üzerine, böyle meslektaşları gördükçe çok şaşırıyorum.
SSERKAN ' Alıntı:İstanbul için sorduğunu nereden tahmin ettin? Senin 1 dk verdiğin bilgiyi arkadaş buraya yzacağına google yazsaydı zaten öğrenirdi.Sana laf salatası gelabilir,ama ben böyle armut piş ağzıma düş kişilere senin kadar yardımcı olmayı sevmiyorum,ve tepkimide vermek itiyorum bu kadar basit.
Kolay gelsin
SSERKAN ' Alıntı:Ücretin illere göre değiştiğini bilmiyorsan,bu aşamaya gelip,açıp bir telefonla öğreneceğin odan varken bunu burada yazıyorsan, boşver bence almasanda olur.Ben daha sınavlara giriyorken bile takip ediyorum, ne nedir ne kadardır,kaldıki mesleğimiz okuma araştırma üzerine, böyle meslektaşları gördükçe çok şaşırıyorum.
SSERKAN ' Alıntı:Hem benim yazdığımı gereksiz bulup,'' cevap vermezsen olur biter'' diyipte hemde bana cevap veren arkadaşlar,madem sizde benim gereksiz yazdığımız düşnüyorsanız,sizde cevap vermezseniz olur biter.Kendinizle çelişmeyin.Sadece susmama hakkımı kullanıp düşüncelerimi yazdım.
Uzatmaya gerek yok.Herkese hayırlı günler
battibalikyangider ' Alıntı:Bu başlık daha nelere gebe nelere![]()
stonhand ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:Bu başlık daha nelere gebe nelere![]()
Haydi highpower haydi highpower haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii
at bir aöf örgün sonra topuks olmadı ama highpower üstademizi bekliyoruz
battibalikyangider ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:Bu başlık daha nelere gebe nelere![]()
Haydi highpower haydi highpower haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii
at bir aöf örgün sonra topuks olmadı ama highpower üstademizi bekliyoruz
aöf lilere belge verirlerse olavağı bu gibisinden bir girişle bekliyorum bende kendisini![]()
alev34 ' Alıntı:ayyy burda nolmuşhaberim olmamış gerilim yapmayalım sakin bekleyişe devam edelim
oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ayyy burda nolmuşhaberim olmamış gerilim yapmayalım sakin bekleyişe devam edelim
Hah Kamber'de geldii![]()
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ayyy burda nolmuşhaberim olmamış gerilim yapmayalım sakin bekleyişe devam edelim
Hah Kamber'de geldii![]()
geldim geldimmm![]()