Ruhsat bedeli

Ynt: Ruhsat bedeli

nolmuş aöf ye de 2 yıl gönül verdik icabında :D sakıncasımı var :D

Aöfliden smmm olmaz hem kadın hem aöf ise hiç olmaz alev34 atıldınız meslekten :P :D allahım ya sınav sonuçlarının açıklanmaması oluşan stresimizi actıon falan yaparak atalım:D

ayyuk ' Alıntı:
Aöfliden smmm olmaz hem kadın hem aöf ise hiç olmaz alev34 atıldınız meslekten :P :D allahım ya sınav sonuçlarının açıklanmaması oluşan stresimizi actıon falan yaparak atalım:D

Hakkaten yav. Bayandan SMMM mi olurmuş otursunlar evde. Hem AÖF li hem bayan.

yeni bir düzenleme gelecekmiş Türk vatandaşı olanlardan SMMM olmayacakmış

ruhsat oda aidatları vs için az para veriyormuş hatta ödemiyorlarmış Türkler ama yabancılardan EURO vs alabilirlermiş

LUCA yı EURO dan satmıyormuydu bunlar (gerçi neden tl ye döndüler anlamadım)

nolmuş hem bayanım hem aöf liyim hemde çok genç çıtır bir mali müşavir olcam hhhııııııhhhhhhh

alev34 ' Alıntı:
nolmuş hem bayanım hem aöf liyim hemde çok genç çıtır bir mali müşavir olcam hhhııııııhhhhhhh

çıtır haricinde söylenebilecek bir şey yok ama bu melek kurtlarla dolu o nedenle bence çıtır olma :)

montecarlo ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

çıtır haricinde söylenebilecek bir şey yok ama bu melek kurtlarla dolu o nedenle bence çıtır olma :)
çıtırı yaşımın ufak oluşundan doalyı kullandım yalnış anlaşılmasın :D yeterlilik sınavlarına girdiğimi söleyince inanmıyolardı bana :D küçüksün diyolardı da

alev34 ' Alıntı:
montecarlo ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

çıtırı yaşımın ufak oluşundan doalyı kullandım yalnış anlaşılmasın :D yeterlilik sınavlarına girdiğimi söleyince inanmıyolardı bana :D küçüksün diyolardı da

sen YMM de olursun bu gidişle

küçük olmak avantaj mı dezavantajmı olur bilmiyorum eğer büro açarsan bu daha bebe der mükellef şirkette çalışayım dersen tecrübesiz derler gibime geliyor ;D

6 yıldır çalışıyorum 24 yaşındayım :D avantaj oluyo iş konusunda büro açmayı düşünmüyorum iyi böyle

küçük olmak daha avantajlı ben öyle ınanıyorum helede alev gibi çıtır olursa daha avantajlı olur :D bir müşteri geldiğinde aaaa şuna bakın bu minnacık haliyle mali müşavir olmuş valla demekki biraz büyüse maliye bakanı olur deyip dolusurlar alevin bürosuna :)

sinanyucel ' Alıntı:
küçük olmak daha avantajlı ben öyle ınanıyorum helede alev gibi çıtır olursa daha avantajlı olur :D bir müşteri geldiğinde aaaa şuna bakın bu minnacık haliyle mali müşavir olmuş valla demekki biraz büyüse maliye bakanı olur deyip dolusurlar alevin bürosuna :)
ben denetim şirketindeydim devamlı telefonda görüştüğüm müşterim var ilk kez karşı karşıya gelicez ofise gelcek geldi alev hn görüşcektim dedi bende elimi uzattım sıktım buyrun hoşgeldiniz dedim karşıma oturdu ben işlemlerini yapıyorum falan adam şöylşe bir döndü bana hanfendi ne zaman gelicek alev hn ne kadar beklemeliyim daha dedi eee benim dedimm aaaa çok affedersiniz ben sizi şeyy yanniii büyük falan sandım mali müşavir falan oluyosunuz diyince şaşırdım dedi beni sekreter sanmış :)

alev34 ' Alıntı:
beni sekreter sanmış hakarete bak hakarete :D:D

çok yanlış bi söz, lütfen düzeltir misin, yoksa bi de sekreter tartışması başlamasın...

aöf lüden sekreter olmaz diyen birisi çıkabilir

bir de minyon tipliysen sana kimse inanmaz bence ruhsatın minik bir kopyasını yanında taşı :)

montecarlo ' Alıntı:
aöf lüden sekreter olmaz diyen birisi çıkabilir

bir de minyon tipliysen sana kimse inanmaz bence ruhsatın minik bir kopyasını yanında taşı :)

yok çok minyon değilim :D yaaaa dershaneye başladık kaçıncı girişin dedi hoca ilk hocam dedim gözümün içine bakıyo adam dersin ortasında durdu kızım senin yaşın kaç dedi 24 hocam dedim :D sınıfta aynı anda herkes dönüp bir bana baktı :Dnoldu bismillah dedim inanmadılar 3 yaşında ilkokulmu bitti dediler falan