niye kız sen bir ayakkabıya 249tl o da ucuzdan para verirsen ruhsatını almak için neden ek işe ihtiyacın olsun ;Dateş34 ' Alıntı:hemen ek iş bulmamız gerekbu neee anammm
önemli olan ayakkabılarımsinanyucel ' Alıntı:niye kız sen bir ayakkabıya 249tl o da ucuzdan para verirsen ruhsatını almak için neden ek işe ihtiyacın olsun ;Dateş34 ' Alıntı:hemen ek iş bulmamız gerekbu neee anammm
stonhand ' Alıntı:Bugün hayırlısıyla kaydımı yaptırdım 6 taksitte bayıldım. Bir tek büro açacaklara ekstradan kaşe ücreti varmış oda 145 TL mi ne dediler o kadar Allah çalışıp emek veren herkese nasip etsin ne diyim.
stonhand ' Alıntı:Bugün hayırlısıyla kaydımı yaptırdım 6 taksitte bayıldım. Bir tek büro açacaklara ekstradan kaşe ücreti varmış oda 145 TL mi ne dediler o kadar Allah çalışıp emek veren herkese nasip etsin ne diyim.
paok83 ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Bugün hayırlısıyla kaydımı yaptırdım 6 taksitte bayıldım. Bir tek büro açacaklara ekstradan kaşe ücreti varmış oda 145 TL mi ne dediler o kadar Allah çalışıp emek veren herkese nasip etsin ne diyim.
ne zaman sınavı verdınız?
Allegro ' Alıntı:Selam arkadaşlar,
2010/2. Dönem SMMM yeterlilik sınavına yaşadığım kazada yaralandığım için katılamadım ve raporumu odaya verdim, orda bana 3 ay sonra bana mazeret sınavı yapacaklarını yazı ile bildirdi ama o mazaret sınavına gerek olmadan ben bu hafta SMMM oldum bile. 3 ders için ödediğim para ne olacak sizce?