Ruhsata Hak Kazandıktan Sonra ???

İSMMMO ile görüştüm sınav sonuç belgesi kendilerinde mevcutmuş. Ruhsat başvuru formu ve oda kayıt formunu doldurup, sabıka kaydı ve ikametgah belgesini alıp, 450TL harcı vergi dairesine ödendiğine dair alındı belgesi ve 8 adet fotoğrafla odaya gitmemiz yeterliymiş. Gerisini odada hallediyormuşuz. Yani istediğimiz zaman gidip başvurabilirmişiz.

Son düzenleme:
İstanbul odası yine de insaflıymış. 385 TL istiyormuş kayda, bizim ankara odası ise 850 TL istiyor!

Başvurumu yaptım sabah 450TL vergi dairesine harç ödedim. 2570TL Türmob 635TL İSMMMO ödemelerini kredi kartına 6 taksit yaptılar. Ruhsat çıkınca biz ararız gelip alırsınız dediler.

dün başvurdum 1460 iş bankasına 450 vergi dairesine 2130 da odaya toplamda 4040 tl. kocaeli odası sanırım en pahalı oda.. artı diploma onayı resimler ikametgah derken bir 50 daha çıktı. 4100 tl diyelim totalde..

arkadaşlar smmm ruhsat için başvuru yapalı 16 gün oldu halen gelmedi kaç günde geliyor bilgisi olan varmı?

ben dün itibariyle aldım tam 1 ay sürdü gelmesi.. ama kaşe talebi yapmayı unutmuşum onun içinde bir form verdiler. 155 iş bankasına yatıcak gene:)) yani totalde kocaeli odasından aldığım ruhsat 4250 tl yi buldu fazlası var eksiği yok:)

Arkadaşlar Kasım sınavı ile birlikte ruhsatımı almaya hak kazandım. Ancak ruhsat gerektirmeyen bir işte çalışıyorum, ayrıca açıkçası ruhsatla ilgili ödemeleri yapmam şu an benim için pek mümkün değil. Ruhsatımı 6 ay yada 1 yıl sonra alma imkanım var mı? Hakkımı kaybetme riskim var mı bu konuda bilgi sahibi olanların yardımını rica ediyorum..

Arkadaşlar Kasım sınavı ile birlikte ruhsatımı almaya hak kazandım. Ancak ruhsat gerektirmeyen bir işte çalışıyorum, ayrıca açıkçası ruhsatla ilgili ödemeleri yapmam şu an benim için pek mümkün değil. Ruhsatımı 6 ay yada 1 yıl sonra alma imkanım var mı? Hakkımı kaybetme riskim var mı bu konuda bilgi sahibi olanların yardımını rica ediyorum..

Valla gönderdikleri maillerde 1 ay içinde ödeme yapmanız gerek vs. gibi ibareler geçiyor ama tanıdıklarım arasında 1 senedir almayan var. En güzeli odayla irtibata geçip sormanız olacaktır.