Şaaaaaaampiyon.

Ynt: Şaaaaaaampiyon

smmmtarkan ' Alıntı:
tebrikler fenerbahçem

Çok zor bir şampiyonluk oldu. Mutluyuz. :)

Bu arada Trabzonspor'u da yürekten kutluyorum. Bence çook büyük başarı gösterdiler. :) :)

Ynt: şaaaaaaampiyon

Trabzonspor?a 27 senedir olduğu gibi lige renk kattığı için teşekkür ederiz...

Ynt: Şaaaaaaampiyon.

Bir Trabzonlu olarak fener'in şampiyonluğunu canı yürekten kutluyorum.İkinci yarıdaki performanslarıyla gerçekten şampiyonluğu haketmişlerdi.Trabzonlu taraftar veya yöneticiler her ne kadar şampiyonluk bizim hakkımızdı deselerde kazın ayağı maalesef öyle değil.Evet belki mütevazi bir takımla,kısıtlı oyuncu kadrosuyla şampiyon olabilselerdi bırakın 27 yıllık hasretin sonlanmasını bu açıdan bile fenerden daha çok sükse yaparlardı.Ama yine de bu kısıtlı şartlar "şampiyonluk bizim hakkımızdı " dedirtmez.İkinci yarıda kaybedilen puanlar ve maçların 1-0 sonuçlanması bu kötü sonucun ana sebepleridir.1-0 olsun bizim olsun mantığı artık geçerli değildir.Kural,atabildiğin kadar atacaksın kuralıdır.Bunun önemi bir kere daha anlaşılmıştır.Fenerbahçe bunu çok iyi başarmış ve geçen haftaki 6 gol feneri bu anlamda kurtarmıştır.Diğer 2 güzide takımın (bjk ve gs) bu sezonki performanslarının tekrarlanma olasılığı çok çok zayıftır.Ele geçen fırsat maalesef değerlendirilememiştir."bütün maçları kazanıp rakibin kaybetmesini bekleyeceğiz" sözü çok eksik kalmıştır.Sadece kazanmanın yetmediği bol gollü kazanmanın gerekliliği bir kere daha anlaşılmıştır..Bu mantık sadece Trabzon için değil tüm Türk futbolu için geçerlidir.

Tüm fener camiasının ve aramızda bulunan tüm fenerli dostların şampiyonluğunu tebrik eder, korakor geçen bu ligde son düdüğe kadar bu heyecanı bize yaşattıkları için de ayrıca teşekkür ederim.
Saygılar.

Tahsin Bey;
Bu güzel ve medeni yorumunuz için sizi yürekten kutluyorum.

Ama canım ! :)Bu kadar da acımasız olmayın. Bence Trabzonspor çok başarılıdır. Başarının tek ölçüsü ülkemizde malesef sadece şampiyonluk olduğu için Tranzona başarısız diyenler haksızlık ediyorlar.
Geçmiş yıllarda alınan şampiyonluk puanlarına bakınız. Bu sene ise her iki takımda 82 puan almışlar.
Çıta yükselmiştir. :)

Üstadım,
Acımasız değilim elbette :) Tabiki başarılıyız,devamıda inşallah gelecektir.Yazımda da zaten başarısızlıktan bahsetmedim,en azından bunu aklıma getirmedim.Fakat dediğiniz gibi ölçüt kupadır akabinde de gelecek maddi teşviktir..Trabzon kendi içinde rekor kırmıştır ama kendini taçlandıramamıştır.Çok güzel resim yapıp imzayı atamamak gibi bir şey :) Hatice-netice ilişkisi gibi :)

Feneri kutlarım ama trabzon ve özellikle bursa sporu daha daha bir kutlarım. :D