zeyna78 ' Alıntı:akseker ' Alıntı:zeyna78 ' Alıntı:akseker ' Alıntı:stonhand ABİ ne yaptı acaba. yazdıysa göremedimde
abla o gün biz bilet bulamadık zaten iyiki erken ayrılmışız kafeden, o akşam eve vardığımızda gece 1 i geçmişti. kendisiyle tanışamadık. daha doğrusu sizinlede fazla oturamadık. bu sefer biz misafir edelim sizi İnegöle beklerim her zaman
Mesaj geldi ona da...
çok sevindim. ne kadar tanımasamda nerdeyse 1 yıldır forumda arkadaşa kardeş gibi olduk.
O gün sen görmedin mi kendisini. o zaman sen gittin o geldi... Sınav günü...
taşkın06 ' Alıntı:acayip stres olmuştum yaa. hemen hemen her il öğrendi ankarada tık yoktu. baktım birkaç kişiyi aramışlar dedim artık şimdi benide ararlarmı diye düşünürken telefon çaldı oda sekreteri başkan sizinle görüşmek istiyor diye. işte o an bütün stres gitti bir rahatlama geldi. başkan tebrik etti ve yüksek almışım tek ders maliyetti artık 80 mi aldım 88 mi aldım orasını anlamadım zaten 50 alsam oda yetiyordu. oh beee kazanan herkesi tebrik ediyorum..
SerbestMüşavir ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:yok sen gazeteye ilan çık ..
belgeyi alır almaz odamı değiştiricem
misafir odasından oturma odasına geçecem
nevermind ' Alıntı:sorma ortak bile olduk![]()
sedateroglu ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:yok sen gazeteye ilan çık ..
belgeyi alır almaz odamı değiştiricem
misafir odasından oturma odasına geçecem
nevermind ' Alıntı:sorma ortak bile olduk![]()
![]()
![]()
![]()
sedateroglu ' Alıntı:ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )
20 - 28 mayıs tarihleri arasında yağmur yağarsa altında durmayınız,
Normal, yağmur olarak yağacaktır
Ama içındeki asit oranı yüksek olduğundan
İlerde cilt kanseri yapma olasılığı %90?dır.. Nasa nın resmi açıklamasıdır..
sedateroglu ' Alıntı:ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )
servetciftci ' Alıntı:alev tebrikler bizimki tatlılar bitti bile bütün fabrikaya ısmarladım afiyetle yesinler.....ateş34 ' Alıntı:gelin partiye arkadaşlar hepinizi bekliyorum tatlı yemeğe : ))) patronum sağolsunnn
ateş34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )
bu ne nasa kim![]()
asu052 ' Alıntı:arkadaşlar benim bi sıkıntım var ortalama sorunu odadan mesaj geldi ama ya ortalamadan kaldıysa öyle bir şey olma ihtimali varmıdır sizce
SerbestMüşavir ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )
bu ne nasa kim![]()
Nasa = Nail Sanlı ;D
Ben de şirkette tek başımayım. bir tek sekreterim var...sedateroglu ' Alıntı:Ülen var ya. Nişantaşında koskoca handa tek başımayım. Han satıldı biz 3-5 bişey koparırız diye direniyoruz son güne kadar. Bırak birilerine pasta ısmarlamayı birinin yolu düşüp de asansörde kalsa filmdeki Arzu Yanardağ gibi işkence çektireceğim. Öyle sadist duydular içindeyim![]()