uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Raporlama düzeyinde akıcı bir İngilizcen var ise

İleri derecede SAP programına hakim isen

Microsoft Excel başta olmak üzere Makrosundan Visual Basicine formullere fantazi yaptırabiliyorsan

5.000,00 TL den aşağı çalışma :)

oztemiz80 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
sana inanmıyorum...gerçekten böyle mi düşünüyorsun ayıp sana..

İki gün sonra YMM kalp krizinden giderse sorumlusu belli...

yaawwww töbe töbeee ne hemen yalnış anladınız olurmu hiç öle şey bunu kendisi sölüyo gitme diyo bak kurulu düzen diyo yakında yeminlide olursun diyo ben yaşlandım diyo ben istermiyim öle şey diyo sizde hemen cani katil yaptınız beni

SERHAT123 ' Alıntı:
yorum yazmadın :

onun bana iyilikleri çok fazla bana ailemden babamdan yakın davranan bir insan hakkında merak etme ben kötü düşünüp nankörlük etmem o kendisi şakayla karışık takılır bana hep benim bir ayağım çukurda sen gelcen buraya artık diye yoksa aksini asla düşünmem oldumu

arkadaşlar hem ssklı hem bağkurlu çalışma hakkı tanındı ya.Ben şimdi şirkette çalışıyorum.Ama beyannamelere felan imza attığım yok maliyetciyim.Bir tane büro açabilirmiyim.Bu durumla ilgili son bir gelişme var mı?

neslihanak ' Alıntı:
arkadaşlar hem ssklı hem bağkurlu çalışma hakkı tanındı ya.Ben şimdi şirkette çalışıyorum.Ama beyannamelere felan imza attığım yok maliyetciyim.Bir tane büro açabilirmiyim.Bu durumla ilgili son bir gelişme var mı?

Daha tanınan bişey yok sadece gazete haberi, kanun çıksın ondan sonra tebliği çıkar netleşir.

neslihanak ' Alıntı:

meslek yasasına aykırı hem bağımlı hem serbest çalışamazsın

Hayır Neslihan. 6111 sayılı yasa ile 4/b statüsünde prim ödeyen bağkurlulara kendi işyeri dışında hizmet akdiyle çalışmaya başlaması halince 4/a statüsünde prim ödeme hakkı getirildi. Ama meslek yasamızın hizmet akdiyle çalışma yasağı bizi bağlıyor maalesef.

sedateroglu ' Alıntı:
Hayır Neslihan. 6111 sayılı yasa ile 4/b statüsünde prim ödeyen bağkurlulara kendi işyeri dışında hizmet akdiyle çalışmaya başlaması halince 4/a statüsünde prim ödeme hakkı getirildi. Ama meslek yasamızın hizmet akdiyle çalışma yasağı bizi bağlıyor maalesef.

Sedat bey Neslihan hanım sanırım dün haberlerde dolaşan hem bağkurlu hem ssk lı çalışma olanağı ile ilgili soruyor, daha ortada resmi bir şey yok kanun belli değil şimdiden birşey söyleyemem, ama dediğiniz gibi meslek yasası zaten bağlıyor.

Vaaay herkes mali müşavir olunca kimse sorularımıza bile cevap vermiyor.
öğrenmek istediğim kazanan herkes kesin aranıyor mu yada aramalar hala devam ediyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

SERHAT123 ' Alıntı:
ama haklı degilmiyim.
cevap güzeldi.tayk.

neyin ne olduğunu biliyorum arkadaşım yeni bir gelişme oldu mu diye sordum?Farkındaysan ben oturup mevzuat takip eden biri değilim.Ben maliyetciyim.Kaçırdığım birşey olabilir mi diye sordum.Bunu soran mali müşavir mi sorusuna da cevap evet oluyor.Ama ortalıkta hava atmayanından.

kepen ' Alıntı:
öğrenmek istediğim kazanan herkes kesin aranıyor mu yada aramalar hala devam ediyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

sanırım çoğu aramalar bitti ancak illere göre değişebilirde

tayka ' Alıntı:
kepen ' Alıntı:

sanırım çoğu aramalar bitti ancak illere göre değişebilirde

Benim bildiğim en son Kayseri odası kalmıştı o da dün akşam saat 19 gibi aramış.

Teşekkür ederim. Anlaşılan biz 21 soruda 16 doğru ile Finansal Muhasebeden kalmışız. Kazananları tebrik ederim.
ALLAH yolunuzu açık etsin.