uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

SerbestMüşavir ' Alıntı:
arkadaşlar benim bildiğim aramalar cuma yada cumartesi oluyor , farklı günlerde arama hiç olmadı diye biliyorum, bilgisi olan varmı bu konuda?

geçen sene temmuz sınavı yanlış hatırlamıyorsam pazartesi aramalar başladı salı açıklandı.

Adamcağız ne yapsın baktı telefon kitleniyor demiştir pazartesiye kadar rahat bir nefes alayım diye pazartesi demiştir haftaya cumadan önce beklemeyin arkadaşlar strese mahal yok ucuz büro mobilyası lazım maşallah mobilya ruhsat parası kadar tutuyo nerdeyse be :'( :'( :'( :'(

stonhand ' Alıntı:
Adamcağız ne yapsın baktı telefon kitleniyor demiştir pazartesiye kadar rahat bir nefes alayım diye pazartesi demiştir haftaya cumadan önce beklemeyin arkadaşlar strese mahal yok ucuz büro mobilyası lazım maşallah mobilya ruhsat parası kadar tutuyo nerdeyse be :'( :'( :'( :'(

bu mantıkla yaklaşsa hafta cuma derdi çıkardı işin içinden

Yücel Bey'in şimdiye kadar farklı birşey söylediğini duymadım açıkçası.
Pazartesi diyorsa öyledir...

Yücel Bey dediğimiz kişi türmobda bizim derdimizden anlayan tek kişi ama buradada adamın telefonu direkt verilince adamı bilmemkaç kişi arayınca oda pazartesi diye başından savmış olabilir şimdi cuma dese neden cuma denir al başa belaa ::) ::) ;D ;D ;D

Yahu şaka şaka ucuz mobilya lazım yokmu yahu hiç mobilyacı yada batan mobilyasını satan mükellefi olan tekzen bile 1500 e geliyor arkadaş 2250 ruhsat 1500 tekzen eee ston taşmı yiyecek yahu

Herkese te umutlar tükendi galiba...:):)
Pazartesiyi beklicez anlaşılan
Durum onu gösteriyor...

Pazartesiyi bekleyeceksek gene iyi. İnşallah Cumaya Falan kalmaz..

tabi bugün olmaz artık kısmet bekleyelim : ))

yücel bey sabah bugun acıklanır diyordu şimdide pazartesiye attı yücel bey de yan çizmeye başladı artık .... p.tesi inşallah açıklanır....

şimdi biri çıkıpta beni aradılar dese burada nasıl gürültü kopar ;)

gün bitti be güzelim : )) pazartesi yeni umutlarla buluşuruz

bu saatten sonra kimse sınav falan açıklamaz şimdi paydos etme derdindelerdir

yoruldum sınav sonucu beklemekten burdan sınav komisyonu başta olmak üzere bütün ilgililere saygılarımı sunuyorum

ya bu ne kastırma anlamadım giiti heyecanlanmaya stres yapmaya ne gerek var sanki 1milyon dolar piyango çıktı
ucunda bir numara yokki hikayeden ruhsat alacaz işte kazanırsak bir numarası olmayan ruhsat

bir numarası olmadığını çoğumuz biliyoruz.Ama bir yola girmiş birsürü para harcamışız bar, sonu gelsin bitsin.

arkadaşlar daha önceki dönemlerdeki tercübeme istinaden sınav sonuçlarının haftaya cumadan önce açıklanmayacağı yönündedir. boşuna stres yapmayın derim.