uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
yok olmadım alevdim ateş oldum şimdi : ))) sınavlar açıklansın kül olcam :))

Allah kolaylık versin senin işin de zor :))))

Şimdi benim odayı aradım gelen giden bişey yok diyorlar...

hayyy ben böle işin içinee yaaaa yawww açıklayında kurtulalım işte ömrüm tükendi beklemekten

serkans ' Alıntı:
ismmmo'nı az önce aradım, heran aramalar başlayabilir bekleyin dediler

yahu kime inanacağız bilmiyorum bi işi de doğru düzgün yapsınlar...

Adamlar doğru söylemiş ''her an'' arama yapabilirler bugün, yarın, 15 gün sonra hiç belli olmaz :)

oztemiz80 ' Alıntı:
Adamlar doğru söylemiş ''her an'' arama yapabilirler bugün, yarın, 15 gün sonra hiç belli olmaz :)

öztemiz abi kaç ders kaçıncı hakkın ?

Ulen beni arasalarda ulaşamazlar telefonun şarzı bitmiş iyimi ;D ;D ;D
O kadar telefonu tuttum mesaj gele gele gene iş bankasından 25000 kredi verelim faizi 0 olsun ama %19 dosya ücretini kafadan alalım diye bir mesaj geldi yahu tipten gerizekalıyada benzemiyorum kafadan %19 faizi ödediğimde ben ne yapıcam ula

hadii bakalım ruhsatı alırsın sende bu sefer bende aralıkta girdim 5 tane verdim meslek ve finansal : ))

ateş34 ' Alıntı:
hadii bakalım ruhsatı alırsın sende bu sefer bende aralıkta girdim 5 tane verdim meslek ve finansal : ))

Valla sınav normal geçti ama nedense pek umudum yok, İnşalalh hayırlısı olur 65 gelir :D:D

twitterda başkan var, başkana bi @'leyin isterseniz:)

oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

Valla sınav normal geçti ama nedense pek umudum yok, İnşalalh hayırlısı olur 65 gelir :D:D

yok yaa bu dönem finansaldan geçer herkes bence bırakmazlar maliyet bitirdi gene insanları zaten benim iyiydi ikiside kalma durumum yok tabi bana göre ama bakalım bekliycez gittiler meslekten bıraktılar beni yaaaa

battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Geçmiş olsun sayın zeyna78. Hava yastıklarının yüzünde patlaması ne demek iyi bilirim :)

;D michael zeyna F1 istanbuldan gidecek diye dayanamamış ve derhal olaya müdahale etmiştir sayın forumdaşlar geçmiş olsun:)

Ne yazık ki hava yastığı abs vs vs yoktu... olsaydı da yüzümde patlasaydı...

Balık, geç bakalım dalganı... yine haklı çıktın...

İnşallah tez zamanda aranırsınız da kurtulursunuz. Ben telefona bile bakmam herhalde bu moralle...

İyi ki düz yolda kendi başınıza kaza yapmışsınız. Öbür türlü. Çekici çağır, kaskoyu ara, fotograf çek, polis gelsin, trafik gelsin, karakola git, hastaneye götürsünler, röntgen çektir, sonra alkol muayenesine götürsünler, karakola git, ifade ver, şikayetinden vazgeç. Sigortadan para almak için uğraş, kaza raporlarını hastaneye götür. Bir ton iş yawww. Allah kimsenin başına vermesin.

Battıbalıkabi, büyük patronu göremedim. Y.Arıkandan mı bahsediyorsun?

Evet Sedat Arıkandan bahsediyorum onun twitter hesabı var:)

Zeyna dalga geçmiyorum ya şaka yaptım moraliniz düzelsin efm.

Hem bu hafta belgeyi alınca dert tasa geçer bi anda.

sonra tekrar geliyor dertler ama geçici de olsa rahatlama rahatlamadır.