uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

[msn versene kadir konuşalımm
[/quote]

Merinos halının sahibi hakkındaki forward maillerden sonra evrak yoğunluğu azalmıştır, Rahatsınızdır herhalde di mi? :)
[/quote]

işlerimiz iyi çok şükür , tamamen taraflı basının uydurma haberi , sonuçta müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve patronlarımızda islam düşmanı kişiler değil , bu haberi yapan yayan insanlarda zaten maksatlı insanlar , böyle haberlere prim vermeyiniz , işlerimiz çok iyi ALLAH a şükür evrak yoğunluğumuzda her zamanki gibi hatsafhada

haklısın belki ama çocuk samimi gibi tayka ne olduğunu ne olacağını kimse bilemiyor ki saldım çayıra mevlam kayıra tesmeri ne olduğu belli olmayan lakayt bi kurum gibi e böyle oluncada insan durup düşünüyor ister istemez

öyle bir duruma düştümki kim ne derse inanır oldum valla. artık açıklansın dayanamıyorum valla..

taner.. ' Alıntı:
dayının görevi ne türmob da tesmer de filan mı çalışıyor.belkide dayına gerçeği söylememişlerdir aranmaktan sıkıldıkları için

dayımda smmm onada yalan söyledilerse bilemem tabii.

iş için bizim patronlarda antepli-nizip..Aymar yağ

aa ne güzel , gelirsen mutlaka bir daha beklerim msn adresimi verdim , geleceğin zaman mail atabilirsin

taner.. ' Alıntı:
dayının görevi ne türmob da tesmer de filan mı çalışıyor.belkide dayına gerçeği söylememişlerdir aranmaktan sıkıldıkları için

dayımda smmm onada yalan söyledilerse bilemem tabii.

Kadir27 ' Alıntı:

aa ne güzel , gelirsen mutlaka bir daha beklerim msn adresimi verdim , geleceğin zaman mail atabilirsin

teşekkür ederim, akşam msn e girebilirsen görüşelim.. :)

taner.. ' Alıntı:
haklısın belki ama çocuk samimi gibi tayka ne olduğunu ne olacağını kimse bilemiyor ki saldım çayıra mevlam kayıra tesmeri ne olduğu belli olmayan lakayt bi kurum gibi e böyle oluncada insan durup düşünüyor ister istemez

taner biri ona şaka yaptı büyük ihtimalle arkadaşta inanmış, 2 dönem önce benim bir arkadaşa yaptılar benzer şaka adam çalıştığı yere istifasını hazırladı şaka olduğunu söylemelerine rağmen inanmadı çocuk zor zar ikna ettiler

:))) o nada kötü olmuştur abi yaa bu resmen katır şakası:))

bide kaldı sonuçlar açıklanınca psikolojik tedavi gördü

Kadir kardeş bende ekledim msnnini, belki 1-2 hafta sonra antepe gelebilirim bende, şube açacağız oraya inşallah, şube kuruluş işlemleri için mutlaka gelirim, yanına uğrarım

sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

teşekkür ederim, akşam msn e girebilirsen görüşelim.. :)
[/quote

tabi akşam açarım msn i konuşabilirz

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Kadir kardeş bende ekledim msnnini, belki 1-2 hafta sonra antepe gelebilirim bende, şube açacağız oraya inşallah, şube kuruluş işlemleri için mutlaka gelirim, yanına uğrarım

tabi kardeşim gel beklerim mail atarsanız gelmeden , tabi o zaman sınav heyecanıda kalmaz çok daha güzel olur inşallah , tesmer sayfasında heniz daha staj notu yazmıyo

cakmasmmm, Kadir27, economist21, haktan, phoboss, Tamer Başkan, zeyna78, tayka, nisay, ateş34, SerbestMüşavir, muhasib, asu052, sürrealistt, akseker, taner.., honest, aydinay, hakanakay, es.esen, yankov, handesis, shqiptar, stajer34, yucemuhasebe, sserpil, fertekc, deren_, consultant, ftelmen, snowflake, Allegro, yahyausta, taşkın06, stonhand, edogan, MGS, nevermind, matlup, KENAN52, serkan4174, CENGİZ YÜKSEL, HULYAM, egem16, ısırgan, yedigezegen, smmmalituran, elyesa.06, BRONZİ, ileti, sevilaktemur, SERHAT123, sinem81, servetciftci, sule1984, ceveevezvea, orhantenruh, bilginsucu, mevzuat, gozy, NURETNS, f_kara, fidandurmaz, hakan_alt, tuuba58, sev_demm, cemcenk, smmm38, cetinyurt, okan_38, caillou, bil57, gokhan1903, senerr, idealist, morego, themurt, sefazdemir, s3m, esperado (+ 1 Gizli) ve 239 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kedi izliyo kedi

cakmasmmm ' Alıntı:
Kadir ben gelemem oralara

sen pul biber göndersene bu tarafa :)

canın sağolsun kardeşim ama sen gelsen daha iyi olurdu , ya neyse gönderelim ama hangi taraftasın sen bakalım :)