uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

40 - 50 mali müşavir - 4 - 5 stajyeri olan odalar var.

Bunların erken açıklaması doğaldır.

İstanbul odasının araması cidden uzun sürer, bir de 1 kişiye tebrikler kazandınız diyip çat diye kapamıyorlar telefonu konuşma 3 - 7 dk arasında sürebiliyor.

Odada yetkililerin olması da önemli aramaları için. Onlar yoksa da bekletebilirler.

Bu sebeplerle oda kurullarında tanıdığınız yöneticiler varsa rica edip öğrenebilmeniz mümkün kanaatimce.

saygılar

hadi tesmer hadi yavrum ayrılda gel:)))) tırlatıkmı yavvvvvvvvvvv ah tesmer ha alacağın olsun mesleğe ilişkin tüm iyi niyetlerimi bu dk dan itibaren asıyorum celladı sensın tesmer ne kadar katakulli iş varsa yapacam tesmerrrrrrrrrrrr

ileti ' Alıntı:
hadi tesmer hadi yavrum ayrılda gel:)))) tırlatıkmı yavvvvvvvvvvv ah tesmer ha alacağın olsun mesleğe ilişkin tüm iyi niyetlerimi bu dk dan itibaren asıyorum celladı sensın tesmer ne kadar katakulli iş varsa yapacam tesmerrrrrrrrrrrr

:):) yürü be tesmer arkandayız....

heyecan dorukta inş geçmişizdir arkadaşlar son hakkı olanlara allahsabır versin ben dahil...

bu arada finansal muhasebeden geçenler bilgi alırlarsa kaç yanlışla geçtiklerinide yazsınlar..

vallahi bende sizin kadar heycanlandım.

serhat sedat özlem en çok ta sizleri için:)

arkadaşlar d.bakır odasından arandım mali müşavir oldum darısı hepinizin başına

diyar_21 ' Alıntı:
arkadaşlar d.bakır odasından arandım mali müşavir oldum darısı hepinizin başına

tebrikler arkadaşım. yolun açık olsun. bolkazançlar..

Ben de bi tanıdık vasıtasıyla öğrendim SMMM' yim artık :) Darısı bekleyenlerin başına :)

es.esen ' Alıntı:
heyecan dorukta inş geçmişizdir arkadaşlar son hakkı olanlara allahsabır versin ben dahil...

bu arada finansal muhasebeden geçenler bilgi alırlarsa kaç yanlışla geçtiklerinide yazsınlar..

finansaldan gecenler acil bilgi verirse super olur.

battibalikyangider ' Alıntı:
vallahi bende sizin kadar heycanlandım.

serhat sedat özlem en çok ta sizleri için:)

Heyecanlan bakalım... Bende henüz heyecan yok... :-)

Yoksa aranmayacak mıyım?

Aranan arkadaşlara hayırlı olsun...