uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

çıldırtır adamı bunlar şu anları bze yaşatıyorlar ya allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın ver kardeşim herkesin sonucunu nete ordan öğrenelim birde arancaz mı diye bekliyoruz yahu bu kadar başı boş bi kurum daha varmı

bende şimdi odayı aradım(ismmmo) bizde diğer odalar gibi üç beş stajer yok dediler. Ama yarın açıklanacağı kanaatindeyim dedi telefona çıkan bayan.

fidandurmaz ' Alıntı:
cagatay tebrikler - nasildi cozumun hatirliyor musun.
ben 1. soruyu son bölümdeki maliyet hesaplamalarından safha ile ilgili olanın dışındakileri yapmıştım 2. soruya hiç dokunmadım kalırım diye bekliyordum ama 50 vermişler sağolsunlar. işin özü gidişe not vermişler..

es.esen ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
neslihannn izmirin listesinde yokum :(:(:(

odamı söledi arkadaşım

beni adana odası aradı yarım saat önce listeler geldi odaya dedi ama soyadınız farklı evlendiniz mi dedi evet dedim...sınav sonucu dedim..yarım saat sonra dedi posta gelmedi dedi...izmire bağlıyım ben izmiri aradım listede adın yok bitirememişsin dedi yarın 4te bak sınav sonucuna dedi :(:(

ne demek istemiş yanii kazanamadığını dile getirmiş yarın bak sonucuna derken ???

aranmayanlar, biliyorum çok heyecanlısınız ama finansal bu dönem kalan olmaz gibi notlar havalarda uçuyo, rahat olmaya çalışın Allah sabır versin inşallah biran evvel güzel sonuçları alırsınız

nevermind ' Alıntı:
es.esen ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

odamı söledi arkadaşım

beni adana odası aradı yarım saat önce listeler geldi odaya dedi ama soyadınız farklı evlendiniz mi dedi evet dedim...sınav sonucu dedim..yarım saat sonra dedi posta gelmedi dedi...izmire bağlıyım ben izmiri aradım listede adın yok bitirememişsin dedi yarın 4te bak sınav sonucuna dedi :(:(

ama adanada varsın dimi

telefonu sessize aldım ararlarsa onlar ulaşamsınlar bana biraz da onlar uğraşşsınlar bana ulaşmak içinn :):)

acaba vergiciler naptı? geçen varmı vergiden

tayka ' Alıntı:
acaba vergiciler naptı? geçen varmı vergiden

valla bekliyorum vergiyi. yoksa finansalı düşünürken vergiden mi kaldım. Allah'ın işkence çekiyorum şuan. tırnaklarımı yıyorum heyecandan

bilginsucu ' Alıntı:
az önce odadan aradılar finansal 85 ve artık Smmm Bilgin Sucu

Bilgin tebrik ederim arkadaşım...

yucemuhasebe ' Alıntı:
telefonu sessize aldım ararlarsa onlar ulaşamsınlar bana biraz da onlar uğraşşsınlar bana ulaşmak içinn :):)

Uğraşmıyorlar ki. bir kere arıyorlar cevap vermezsen bir daha aramazlar... :-)

nevermind ' Alıntı:
es.esen ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

odamı söledi arkadaşım

arkadaşım bozma moralini kesin bi karışıklık var senin işinde...