uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

niye nete verilmiyor sonuçlar? yarın 4 biraz fazla değil mi. gecen donem kac saat yuklenemedi sonra yucel bey araya girince 5 dakkada yuklenmisti. demekki cok da zor bir konu değil.

o kadar kaptırmışım ki sessiz bekleyişimi bozan iş yeri sabit telefonun çalmasıyla deliye döndüm.. pof. arayan müşteriiiden çıkartcaktım siniriimi

tantam ' Alıntı:
niye nete verilmiyor sonuçlar? yarın 4 biraz fazla değil mi. gecen donem kac saat yuklenemedi sonra yucel bey araya girince 5 dakkada yuklenmisti. demekki cok da zor bir konu değil.

notlar yüklenmişti ancak bizler göremiyorduk. o yüzden bizim görmemiz 5 dk sürmüştü...

zeyna78 ' Alıntı:
tantam ' Alıntı:

notlar yüklenmişti ancak bizler göremiyorduk. o yüzden bizim görmemiz 5 dk sürmüştü...

ama aramalar da o aksam 16:30 baslamisti.

arkadaşlar sonuçlarını nereden öğreniyosunuz bilgi verin bizde öğrenelim.

gerildim iyice inş geçmişimdir...hamilelikte hiç çekilmiyo sınav sonucunu beklemek..

es.esen ' Alıntı:
gerildim iyice inş geçmişimdir...hamilelikte hiç çekilmiyo sınav sonucunu beklemek..

fakat lütfen yapmayın böyle
çocuğunuz bunlardan etkileniyor siz de biliyorsunuz.

geçersiniz inşallah forumu izlememenizi tavsiye ediyorum ben.

saygılar