uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

beklemek bahane büro giderleri şahane her yerim gider oldu bugün elektrik ve su tesisatçısı aynı anda giriyor cumaya kadar parkeler yapılacak gelecek hafta mobilya bakılacak sonraki hafta bilgisayar yazıcı ve hayalimdeki 24'' monitör alınacak cak cak cakkkkk tabi bunlar babamın bıyıkları ile değil bankadan çektğim 5000 TL kredi+ cepteki son kuruşlarla yapılacak offfff offfff sınav sonucu şuan en son derdim oldu 15 nden önce açıklanmaz zaten ozamana kadar ye kürküm ye diyerek güzel bir büro hazırlamam lazım

stonhand ' Alıntı:
beklemek bahane büro giderleri şahane her yerim gider oldu bugün elektrik ve su tesisatçısı aynı anda giriyor cumaya kadar parkeler yapılacak gelecek hafta mobilya bakılacak sonraki hafta bilgisayar yazıcı ve hayalimdeki 24'' monitör alınacak cak cak cakkkkk tabi bunlar babamın bıyıkları ile değil bankadan çektğim 5000 TL kredi+ cepteki son kuruşlarla yapılacak offfff offfff sınav sonucu şuan en son derdim oldu 15 nden önce açıklanmaz zaten ozamana kadar ye kürküm ye diyerek güzel bir büro hazırlamam lazım

hocam erkencisin...

6 sayfa cevap kağıdı verince sınavdan eminim o yüzden erkenciyim ama 4 gün boya yaptığım halde şuan büro yapmak istediğim yer tam anlamıyla harabe durumda erkenci olmaya elim mahkum yoksa büronun tamamlanması sınav sonucuna yetişmiyecek. Çok işim var çokkkkkkk

o zaman şimdiden hayırlı olsun diyeyim, darısı başımıza ;)

stonhand ' Alıntı:
6 sayfa cevap kağıdı verince sınavdan eminim o yüzden erkenciyim ama 4 gün boya yaptığım halde şuan büro yapmak istediğim yer tam anlamıyla harabe durumda erkenci olmaya elim mahkum yoksa büronun tamamlanması sınav sonucuna yetişmiyecek. Çok işim var çokkkkkkk

ay ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsun..

bende büro açacam ama sonuçlardan emin değilim finansal ve vergiden girdim işim okuyanın elinde ama inşallah geçersem pratiğe dökmesemde teorik olarak yer zaman mekan olarak planlarım hazır :)

İSMMMO dan kalktı tren
TÜRMOB da yaptı fren
Tertiplerimin şafağı 00016
Sınav sonucunu açıklamayan..... :) :) :)

Alalım artık biz de tezkeremizi yaw. Vukuatlı askere döndük. Şafak beklemekten anamız ağladı. Bir kurtulamadık şu Tesmerin kışlasından..

3 dönemdir sınava girmek sorun değil şafak saymak daha sıkıcı olmaya başladı.

hakkımızda hayırlısı bakalım.sanki birşey değişecekmiş gibi sürekli dönüp dolaşıp aynı sayfaya bakıyorum

burda herkes aynı kaderi paylaştığı için acaba yeni bişey varmı diye merak ediyor insan

bana haftaya cuma günü (6 mayıs) açıklayacaklarmış gibi geliyor. yani şafak 7 diyorum. ;D ;D

17 Mayıs'ta açıklasınlar bence :) (Galatasarayımızın Uefa Kupasını Kazandığı Gün) Daha bir anlamlı olur :)

bencede bir ilk olucak ve daha erken açıklanıcak 6 mayıs gibi düşünüyorum