uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

SERHAT123 ' Alıntı:
bencede bir ilk olucak ve daha erken açıklanıcak 6 mayıs gibi düşünüyorum

tesmer hızlı bir kurum değil itirazları sınava 1 hafta kala açıklamışlardı

doksandokuz ' Alıntı:
tayka ' Alıntı:
mrc ' Alıntı:
sonunuz benzemesinde :) :) :)

;D ;D ;D ;D

Arkadaş kıskanıyormusunuz :) hemen sonunuz benzemesin diyorsunuz. Sizde alın sizinde olsun sizin aldığınız tarihte açıklasınlar sonuçları :D

17 Mayıs geç olur. 14 Mayıs iyidir. 5-1 lik Türkiye kupası finalinin yıldönümünde :)

"Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

3.5.1918 - Ordu Kumandanı - Mustafa Kemal

Bizim için en anlamlı gün 3 Mayıs

3 Mayısta açıklansın :)

ya da ortak bir tarihte uzlaşalım 19 Mayıs ta açıklansın bayramımız olsun :)

yahu tarih ne olursa olsun,biz bayram yapacak psikolojide olalım inşallah.O yeter bize.Geç olsun er olsun.Sonuç hayırlısı ne ise o olsun.

yada 1 mayıs olsun hem erken olsun hemde işçi bayramında olsun olmaz mı? ;)

gencay07, taner.., phoboss, oztemiz80, stonhand, edogan, taşkın06, aydinay, tayka, EYLÜLDURU, stajer34, sevilaktemur, yahyausta, accor, SerbestMüşavir, ısırgan, shqiptar, KENAN52, sürrealistt, uzunhan, doksandokuz, morego, rabesantradana, trattataa, sleepingcat, laurama, kayçn, darkspell, fidandurmaz, erkil45 ve 287 Ziyaretçi bölümü incelemekte.

Ziyaretçi sayısı 2 satır olduğuna göre sınavın açıklanmasına az kalmış.Geçen hafta işlerin yoğunluğundan sınav açıklanma umudu olmadığından kimse yoktu forumda. ben tarih vermiyorum ama bu ziyaretçi sayısı 6-7 satıra ulaştığında sınav o zaman açıklanır ;D

11 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00 de açıklanacaktır.

Finansaldan sınava girmiştim.
Sınavdan hemen sonra yanlışlarıma baktım 4-5 tane idi ve kalabilirim diye düşündüm.
İlk hafta heryeri araştırdım çoğu kursun cevapları farklı idi. Ve kaldım diye düşündüm.
Şimdi sonuçlar açıklanmaya yaklaştıkça sınavdan geçicem modundayım açıklansada tescillense oldu.
Bu psikolojim neden böyle değişti. anlam veremiyorum.
Bu konuyu bikaç arkadaşımla paylaştım onlarda aynen benim gibi düşündüğünü söyledi.
Sizlerde de aynı durum oldu mu acaba ?

serkans ' Alıntı:
Finansaldan sınava girmiştim.
Sınavdan hemen sonra yanlışlarıma baktım 4-5 tane idi ve kalabilirim diye düşündüm.
İlk hafta heryeri araştırdım çoğu kursun cevapları farklı idi. Ve kaldım diye düşündüm.
Şimdi sonuçlar açıklanmaya yaklaştıkça sınavdan geçicem modundayım açıklansada tescillense oldu.
Bu psikolojim neden böyle değişti. anlam veremiyorum.
Bu konuyu bikaç arkadaşımla paylaştım onlarda aynen benim gibi düşündüğünü söyledi.
Sizlerde de aynı durum oldu mu acaba ?

4 tane yanlıışım var hiç kalcağım aklıma gelmedi

günaydın arkadaşlar. güzel haberleri alacağımız bir hafta olması dileğiyle....

bu sefer yapanları geçirecekler.sanırım hepimizin 4-5 yanlışı var.benim geçen dönem 4-5 yanlışım vardı 38 aldım ama o zaman sözellerde vardı.bu kez umutluyum.

inşallah kağıtları iyi niyetle okurlar o kadar çok insan biriktiki finansaldan önceden not yükseltmek için girilen ders kabusumuz oldu