uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ben bu hafta 06 mayıs cuma günü açıklanacağını düşünüyorum açıklanmaz ise nevermind gibi 13 mayıs günü açıklanacaktır diyorum. ;D ;D

ben 6 mayısta açıklayacaklarını düşünmüyorum 16-17 mayısa sarkabilir.

Yavaş yavaş heyecan başlamış durumda. En yakın zamanda açıklanması dileğiyle; en erken bu hafta sonu, en geç sonraki haftanın sonunda açıklanacağını düşünüyorum. Bu arada sonuçlar açıklanmadan verimli bir şekilde ders çalışma moduna geçilmeyeceğini düşünüyorum. Bir türlü tam konsantre şekilde ders çalışılmıyor. Sizlerde de aynı durum sözkonusu mu ? Bu arada şafağın kaç olduğunu sürekli sayıyoruz. Ama sınav şafağını tutan ve temmuzda 2 dersteb sınava girecek birisi olarak sınav şafağının 60 olduğunu hatırlatmak isterim. İlgilenenlere...

Bu sefer çok sağlam geliyoruz. 1300 Tek dersten Finansalcı elleri telefonda, gözleri forumda, belge alacağı günü bekliyor. Kimsenin bünyesi 61. günü kaldırmazzz. Cumaya doğru seri bir şekilde Tesmer, Oda, Yücel beyi telefon trafiğine tutarsak 55-56.gün sınav sonuçlarının açıklanmasını sağlayabiliriz..

finansal için bence çok gerilmeye gerek yok . birikimi eritmek için yapılan bir sınavdı, bu dönem biriktirme dersi maliyetti.

13 mayıs aramalar başlar, 14 mayısda internette açıklanır, 16 mayıs ben evrakları ve kredi kartımı hazırlar odaya doğru yola çıkarım alın ulen derim yapabileceğiniz en uzun taksidi yapın sonrada yardır mürsel piyasaya sııntıya gerek yok ucuz büro mobilyası lazım ;D ;D

stonhand ' Alıntı:
13 mayıs aramalar başlar, 14 mayısda internette açıklanır, 16 mayıs ben evrakları ve kredi kartımı hazırlar odaya doğru yola çıkarım alın ulen derim yapabileceğiniz en uzun taksidi yapın sonrada yardır mürsel piyasaya sııntıya gerek yok ucuz büro mobilyası lazım ;D ;D

;D ;D ;D ;D

stond. dereyi görmeden paçayı sıvamış gördüm seni

komisyonun işi belli mi olur .

Vallahi sınavdan kalırsam büro mobilyası değil, hanım beni evden atınca bana kalacak bir ev lazım ;D ;D ;D 3 sayfa önlü arkalı 6 sayfa cevap yazdım vallahi benide geçirmezlerse o sınavdan ne yapayım bir dahaki sınava kitapmı yazıp vereyim ;) ;) ;)

benimde hiç güvenim yok komisyona

hayırlı olur inş.

bizde gelir çayını kahveni içeriz ofisinde ..

stond

Komisyon bırakmak isteseydi, finansal muhasebe sınavını çok zor sorardı,,,hatta sınavı Yusuf Sürmenden başkası yapmazdı....bu nedenlerle pek çok arkadaşımız rahat olsun finansal muhasebedeki birikme eritilecektir.

geçen dönemi hatırladım birden ..

beni aramadılar ;;;
beni aradılar ;;;

klasik artık smmm oldum falanlar ..

işte senin soyadın neydi ...

saat 5 oldu bizi arayan yok ...:::)))

artık aramazlar ... :))
sevinçler ..hüzünler ..acayip bir gündü..

o gün güzel ..ondan sonraki günler o gün kadar güzel degilmiş ...

finansala girenlere gördünüz salona sıgmadı ..

bu ay sonunda cogu belgeyi alıcaktır emininm

geçen gün bir kabus gördüm ..oturdugm apartmanda 10 daire var hepsi mali müşavir ofisi olmuş ..

SERHAT123 ' Alıntı:
finansala girenlere gördünüz salona sıgmadı ..

bu ay sonunda cogu belgeyi alıcaktır emininm

geçen gün bir kabus gördüm ..oturdugm apartmanda 10 daire var hepsi mali müşavir ofisi olmuş ..

o da bişey mi ben acun ve yusuf sürmeni aynı adada görmüştüm..yarışmayı acun kazandın diyordu sürmen hayır kural ihlali var diyordu...sonuçta da sürmenden kalmıştım :)

burda güzel güzel şafak tahmini yaparken bir baksak tesmerin sitesine 12-13 Mart SMMM yeterlilik sınav sonuçları için tıklayınız "diye duyuru çıkmış olsa .. şaşarım!!