uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

sedateroglu ' Alıntı:
Bizle aynı anda değil bizden sonra öğreniyorlar aslında. :) Bu sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili en yetkili kaynak, en etkili kişi Türmob Genel Sekreteri Yücel AKDEMİR. Onu da şimdi aramak ayıp olur. Aralık sonuçlarını hatırlasanıza. Akşam 5 te açıklanacak dendi. Gece 12 de öğrendik. O da Yücel beyin sayesinde. Sorun Yücel beye iletilir iletilmez hemen yarım saat içinde açıklanacak dedi öyle de oldu.

ne yüce bir adamdır şu yücel bey :)

Bugün 52. gün
???
bu hafta açıklanmaz gibi geliyor tesmerin sayfasında hiç bir kıpırtı yok..

1 hafta daha beklenir ama inşallah beklediğimize değer inşallah kağıtları insaflı okurlar

13 Mayıs Cuma günü aramalar başlar, cumartesi günü de sitede yayınlanır gibi görünüyor.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar açıklandı açıklanmadı bu heyecan insanı öldürür. :)

Haftaya cuma muhtemelen açıklanır.
Geçen 2 sınav Finansaldan dökmüşlerdi mart sınavında da maliyetten resmen kafa buldular bizimle.

13 mayıs cuma açıklanır inşallah finansal çok sıkıntı olmaz ve belge alan çok olur diye düşünüyorum şimdiki sıkıntı maliyet malesef geçen dönem 42 ile kalmıştım bu sınav yaptım ama bakalım nasip artık ya sınırda kalırız yine yada geçeriz hayırlısı ne ise olsun :-)

smmmalituran ' Alıntı:
13 mayıs cuma açıklanır inşallah finansal çok sıkıntı olmaz ve belge alan çok olur diye düşünüyorum şimdiki sıkıntı maliyet malesef geçen dönem 42 ile kalmıştım bu sınav yaptım ama bakalım nasip artık ya sınırda kalırız yine yada geçeriz hayırlısı ne ise olsun :-)

ali abi geçersin inşallah takma kafaya saygılar.

Admin forumda sinerji yaratmak için panelden üye ekledi herhalde :) 66 online 589 ziyaretçi. Hayırdır arkadaşlar duyum mu aldınız, vahiy mi geldi :) Açıklanıyormuymuş sınavlar?

sedateroglu ' Alıntı:
Admin forumda sinerji yaratmak için panelden üye ekledi herhalde :) 66 online 589 ziyaretçi. Hayırdır arkadaşlar duyum mu aldınız, vahiy mi geldi :) Açıklanıyormuymuş sınavlar?

İsterse 5000 online 20000 ziyaretçi olsun 13 mayıstan önce açıklanmaz ;D

Batıl inançlara göre 13. Cuma uğursuzluk getiriyor. Bu sene de ayın 13 ünün cumaya geldiği tek ay Mayıs. :) 14 ü iyidir :)

53. gün şafak (((7)))
heyecan hat safhada. Nefret ediyorum sınav sonuc beklemekten. Sürekli tesmerin adresine ve buraya bakıp durmaktan verimli olamayacağım..100 sayfadan oluşan sabit kıymet listem ve hesaplanmayı bekleyen sevgili amortisman beni bekler..

günaydın arkadaşlar. ben de sizler gibi sınav sonucu beklemeyi kabullenemiyorum. yani 60 gün içerisinde açıklanır denilen kavramı. bunun yerine 60.gün dense hiç birimiz 40.günden sonra her 10 dakikada bir tesmerin yada forum sitelerinde gezinmeyeceğiz. şimdi şafak7 diyoruz ama bunun 17 olmayacağı ayrı bir muamma.

daha soruları bile yayınlamadı tesmer sınavıda açıklamazlar böyle giderse

stajyer3428 ' Alıntı:
daha soruları bile yayınlamadı tesmer sınavıda açıklamazlar böyle giderse
önce sınav açıklanıyor sonra sorular öyle değilmi arkadaşlar. benmi yanlış hatırlıyorum..

herzaman olduğu gibi önce sonuçlar sonra sınav soruları yayınlanıyor,hakkımızda hayırlısı...

Bence yapılacak olan tesmeri sık sık arayıp taciz etmek.Önceki dönem ( büyük ihtimalle tesadüf oldu ama ) arayıp görevliye ulaşabildiğimiz tek kişinin kendisi olduğunu bizi kanunlardan sınava tabi tutan insanların kanuna uygun davranmadıklarını bu çelişkiyi iletebildikleri noktalara iletmesini rica ettim bir gün sonra sınav açıklandı.

bberk ' Alıntı:
Bence yapılacak olan tesmeri sık sık arayıp taciz etmek.Önceki dönem ( büyük ihtimalle tesadüf oldu ama ) arayıp görevliye ulaşabildiğimiz tek kişinin kendisi olduğunu bizi kanunlardan sınava tabi tutan insanların kanuna uygun davranmadıklarını bu çelişkiyi iletebildikleri noktalara iletmesini rica ettim bir gün sonra sınav açıklandı.

aynı olayı şimdi de yapsak yarın açıklarlar mı acaba:)