uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Bir stajyer dostumuz sınav sonuçlarını kazananlara tebliğ eden başkan yardımcılarından birinin denetimi altında staj yapıyor. Patronunun odaya gittiği zaman beni araması hususunda talimat verdim. Haber bekliyorum... :)

sedateroglu ' Alıntı:
Bir stajyer dostumuz sınav sonuçlarını kazananlara tebliğ eden başkan yardımcılarından birinin denetimi altında staj yapıyor. Patronunun odaya gittiği zaman beni araması hususunda talimat verdim. Haber bekliyorum... :)
patron odaya gittiğinde patron seni mi arıcak?
yoksa patron odaya gittiği zaman, arkdaşın seni mi arıcak?
:)

nevermind ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
patron odaya gittiğinde patron seni mi arıcak?
yoksa patron odaya gittiği zaman, arkdaşın seni mi arıcak?
:)

patrona talimat vermiş arkadaşının patronu arayacak :D:D:D

bberk ' Alıntı:
patron kimi döğmüş :)))

patron arkadaşı dövmüş,dövdüğü için arkadaş odaya gittiğinde patron sedatı arıcak..arkadaşın odaya gitti ayık ol diye :):):):)yoksa seni de döverim demiş..

Cevap veriyorum katil uşak. Bahçıvanla birlikte patrona girişmişler.:D::D

Yok oda başkanı sınav sonuçlarını açıklasın diye bizim arkadaşa talimat vermiş o da beni aradı patronumun notunu söyle diye ben de tebrikler stajyer olmaya hak kazanmış dedim. O da sevincinden bana belge verdi. Bunu duyan oda başkanı da bizim arkadaşı döğmüş. Olay bundan ibaret.

sedateroglu ' Alıntı:
Yok oda başkanı sınav sonuçlarını açıklasın diye bizim arkadaşa talimat vermiş o da beni aradı patronumun notunu söyle diye ben de tebrikler stajyer olmaya hak kazanmış dedim. O da sevincinden bana belge verdi. Bunu duyan oda başkanı da bizim arkadaşı döğmüş. Olay bundan ibaret.

Hah tamam oldu işte... Bikaç kişi daha delirdimi bu sınavın sonucu açıklanır :D:D:D Her sınav maalesef birkaç arkadaşı kaybediyoruz :D

sedateroglu ' Alıntı:

can sıkıntısında süper oldu yaaa koptummm valla :)

erşan abinin muhabbet gibi sedat stajyeri, stajyer patronu, patron oda başkanını sonra hepsi patronu :P

Aday sayısı az olan oda mensupları yine en erken sınav sonuçlarını öğrenir. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

açıklanıyooooooorrrr
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
;D murat attı 3 oldu:))

yahu ben niye heycanlanıyorum onu anlamadım:))

battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D:))
bu arada sedat dostum gecen sınavlarda müneccimliğin tuttu bu sınavda arkadaşlarada el atsaydın sınav sonucunu beklemeye gerek kalmaz ;D

sinanyucel ' Alıntı:
battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D:))
bu arada sedat dostum gecen sınavlarda müneccimliğin tuttu bu sınavda arkadaşlarada el atsaydın sınav sonucunu beklemeye gerek kalmaz ;D

Vay üstadım, nerelerdesin ya hu. Şereflendirdin gariban stajyer topiğimizi. Ben demiştim bu kodomanların hiçbiri daha uğramaz diye :) Sizleri az çok tanıyor idim o yüzden müneccimlik sayılmaz. Battıbalıkyangider abimizi de ruhsat töreni heyecanı sarmış. :)

Sınavı kazandıktan sonra stajyer forumuna senden çok yazı yazdım ben ;D

insanları yanlış yönlendirme kandırıkçı insan :D