sedateroglu
Katkı Sunan Üye
Ynt: Şafak kaç sizce??
Evet abi sen ne kadar belgeyi alsan da bizim Onursal Stajyerimizsin
Evet abi sen ne kadar belgeyi alsan da bizim Onursal Stajyerimizsin

sedat kardeşim ben hiç gitmedimki takipteyim dostlarısedateroglu ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D)
bu arada sedat dostum gecen sınavlarda müneccimliğin tuttu bu sınavda arkadaşlarada el atsaydın sınav sonucunu beklemeye gerek kalmaz ;D
Vay üstadım, nerelerdesin ya hu. Şereflendirdin gariban stajyer topiğimizi. Ben demiştim bu kodomanların hiçbiri daha uğramaz diyeSizleri az çok tanıyor idim o yüzden müneccimlik sayılmaz. Battıbalıkyangider abimizi de ruhsat töreni heyecanı sarmış.
![]()
tayka ' Alıntı:kullanılan kavramlarda yanlışlık var onu düzelteyim bizler stajı yedik bitti şu anda sınavyeriz![]()
tayka ' Alıntı:kullanılan kavramlarda yanlışlık var onu düzelteyim bizler stajı yedik bitti şu anda sınavyeriz![]()
sinanyucel ' Alıntı:sedat kardeşim ben hiç gitmedimki takipteyim dostlarısedateroglu ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D)
bu arada sedat dostum gecen sınavlarda müneccimliğin tuttu bu sınavda arkadaşlarada el atsaydın sınav sonucunu beklemeye gerek kalmaz ;D
Vay üstadım, nerelerdesin ya hu. Şereflendirdin gariban stajyer topiğimizi. Ben demiştim bu kodomanların hiçbiri daha uğramaz diyeSizleri az çok tanıyor idim o yüzden müneccimlik sayılmaz. Battıbalıkyangider abimizi de ruhsat töreni heyecanı sarmış.
![]()
senin durumun beni merak ettirdi işte
![]()
battıbalık abi sana laf yok şöle 7 ayda amma topik atmışşın ruhsatı alıncada heyecandan seni hala buralarda bulmayalımsen hiç bırakma abi buraları hem sözün vardı demi arkadaşlara hep yardımdayım diye benim ruhsat töreni ayın 11 de senın 17 heralde tanısamadık senle
![]()
sinanyucel ' Alıntı:nevermind sen hala buradamısın ben seni çoktan bitirdin biliyodum![]()
sedateroglu ' Alıntı:Battıbalıkyangider abimizden Allah razı olsun. O çok değerli bir insandır. Ayaklı kütüphane gibidir kendisi. İstediğiniz zaman arayıp bişeyler sorabilirsiniz. Çok analitik bir düşünce zekasına sahip yaratıcı, yapıcı bir insandır kendileri. Adamın ufkunu açar. I love you balık abi (Bi şu ingilizce konusunda bana yardımcı olmadı![]()
nevermind ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Battıbalıkyangider abimizden Allah razı olsun. O çok değerli bir insandır. Ayaklı kütüphane gibidir kendisi. İstediğiniz zaman arayıp bişeyler sorabilirsiniz. Çok analitik bir düşünce zekasına sahip yaratıcı, yapıcı bir insandır kendileri. Adamın ufkunu açar. I love you balık abi (Bi şu ingilizce konusunda bana yardımcı olmadı![]()
ben sana yardım ederim ing konusunda![]()
sedateroglu ' Alıntı:tayka ' Alıntı:kullanılan kavramlarda yanlışlık var onu düzelteyim bizler stajı yedik bitti şu anda sınavyeriz![]()
Tayka dostum sınav sonuçlarımız hüsran olursa yine bişeyler yiyeceğiz ama du bakalım hayırlısı![]()
büyüksün abicim benim oyum sana şimdiden başkan olacaksınbattibalikyangider ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:sedat kardeşim ben hiç gitmedimki takipteyim dostlarısedateroglu ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D)
![]()
![]()
battıbalık abi sana laf yok şöle 7 ayda amma topik atmışşın ruhsatı alıncada heyecandan seni hala buralarda bulmayalımsen hiç bırakma abi buraları hem sözün vardı demi arkadaşlara hep yardımdayım diye benim ruhsat töreni ayın 11 de senın 17 heralde tanısamadık senle
![]()
Aaa ayıpsın sedatıda kap gel 11inde zaten onun da sınav açıklanmış olur. yakınız odaya nihayetindeyemek ısmarlarım
eee nevermin artık sürmen sürmeneye çekildiğine göre sende belgelendin demek demi amanevermind ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:nevermind sen hala buradamısın ben seni çoktan bitirdin biliyodum![]()
yok ya 3 sınavdır tek dersten giriyorum bu 4 oldusürmen saolsun..
sedateroglu ' Alıntı:Battıbalıkyangider abimizden Allah razı olsun. O çok değerli bir insandır. Ayaklı kütüphane gibidir kendisi. İstediğiniz zaman arayıp bişeyler sorabilirsiniz. Çok analitik bir düşünce zekasına sahip yaratıcı, yapıcı bir insandır kendileri. Adamın ufkunu açar. I love you balık abi (Bi şu ingilizce konusunda bana yardımcı olmadı![]()
sinanyucel ' Alıntı:büyüksün abicim benim oyum sana şimdiden başkan olacaksınbattibalikyangider ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:sedat kardeşim ben hiç gitmedimki takipteyim dostlarısedateroglu ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:battıbalık abi sen hala sınavlarda kalmıssın eline diplomayı almayınca stajyer sanıyosun hala kendini ;D)
![]()
![]()
![]()
Aaa ayıpsın sedatıda kap gel 11inde zaten onun da sınav açıklanmış olur. yakınız odaya nihayetindeyemek ısmarlarım
bak sedat bile seni övmüş valla sana yağ çekiyor başkan yardımcılığı için abi bana özelden bilgilerini verde bende sana sıkıntım olursa danışayım demi ama karşılığında yemek benden olsun
![]()
Sınavı soran hoca değiştiği için , puanı veren kişilerde değişecektir muhtemelen. Şuanda kıdemlilerde kıdemsizlerde aynı durumda hep beraber bekliyoruz...KAMERHAN ' Alıntı:Kıdemli arkadaşlara özellikle soruyorum acaba f.muhasebenin değerlendirmesi nasıl olabilir yani yevmiye maddeleri 21 soru maddesine göremi, yoksa 35 tüm yevmiye maddesine göre puanlama mı yaparlar bu konuda yorum yazarsanız..
sürmenden önceki sınavlarda ercan beyazıtlı hoca döneminde 21 yevmiye üzrinden her yevmiye 3 puan diye biliyorum ama şuanki hoca kimdir nasıl yapar değerlendirmeyi muamma , ama şu bir gerçekki herkes finansaldan çok korkuyorKAMERHAN ' Alıntı:Kıdemli arkadaşlara özellikle soruyorum acaba f.muhasebenin değerlendirmesi nasıl olabilir yani yevmiye maddeleri 21 soru maddesine göremi, yoksa 35 tüm yevmiye maddesine göre puanlama mı yaparlar bu konuda yorum yazarsanız..