uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Maalesef bu konuda sizinle hemfikirim 4. girişimdi bu sınav ve tek dersim inşallah bu mağduriyet giderilir zira sürmenden önce fazla riskli bir ders değildi bu f.muhasebe...

Tesmer bizi şaşırtsa ve bir süpriz yapsa sınavları yarın açıklasa ne güzel olur dimi...:):)
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

bugün de bitti...oleyyyyy :)çok sıkılmıştım zaten...iyi oldu bittiği :)

Şafak kaç bilmiyorum ama 2 yıldır mart sınavları 8 ve 9 mayıs açıklanmış bu seferde cumartesi açıklanabilir.... 3 dönemidir sınava giriyorum sınav sonucu beklemekten artık iş yapamıyorum ne zaman bitcek bu işkence :(

arkadaşlar hep kafama takılan bir durum var. finansal muhasebe cevaplarımız değerlendirilirken örneğin;
alış satış kayıtlarımızda rakam yanlışı yaptıysak doğal olarak kdv mahsup yevmiye kaydımızdaki rakamda yanlış olmuş oluyor. böylesi bir durumda kdv mahsup kaydıda yanlış olarakmı değerlendirilir .
aynı şey tahvil sorusu , kira tahakkuku sorusu içinde geçerli. 1. yevmiye kaydı rakamı yanlış 2. yevmiye kaydıda otomatikman yanlış olarakmı kabul edilicek.

Günaydın arkadaşlar...

Bugün günlerden Cuma
Tesmer bizi ne olur yorma
Hayırlı haberler ver bize
Edelim sana dua...

herkeze günaydın ..

süper bir gün diliyorum .

bugun ne olur ??

aramalar başlarmı : ?

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.. sserpil arkadaşım bende bahsettiğiniz konuda merak içindeyim buna cevap verebilecek aydınlatacak arkadaş varmı?

Aynı Durum bende de var ama bunun cevabını kimse veremez çünkü kağıtları 5 kişi okuyorsa beşide farklı olarak değerlendirebilir.

SERHAT123 ' Alıntı:
herkeze günaydın ..

süper bir gün diliyorum .

bugun ne olur ??

aramalar başlarmı : ?

bence başlasa çoktan başlardı...neden derseniz....hangi sınavdı hatırlamıyorum ama geçeceiğimi düşünmüştüm.
arama olmadı....aradım ben izmir odasını saat 10 muydu neydi...aramalar başladı mı dedim..sabah 8 buçuktan beri arıyoruz dedi bana....tabi kalmıştım....

nevermind ' Alıntı:
bence başlasa çoktan başlardı...neden derseniz....hangi sınavdı hatırlamıyorum ama geçeceiğimi düşünmüştüm.
arama olmadı....aradım ben izmir odasını saat 10 muydu neydi...aramalar başladı mı dedim..sabah 8 buçuktan beri arıyoruz dedi bana....tabi kalmıştım....

geçen dönem aramalar öğlenden sonra 3 - 4 gibi başlamıştı

honest ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar...

Bugün günlerden Cuma
Tesmer bizi ne olur yorma
Hayırlı haberler ver bize
Edelim sana dua...

;D

odalara göre değişiyor arama zamanları

arkadaşlar daha 60 gün bile dolmadı.bugun heveslenmeyın bence.

İmkansızı iste 60 günün dolmasını bekleme. ;D

odayı aradım gelen bişey yok dediler bence haftaya kaldı.

hakan_alt ' Alıntı:
odayı aradım gelen bişey yok dediler bence haftaya kaldı.
:D bizim Kayseri odasıda genelde öyle söylüyor, hatta oda benden sonra öğreniyor sınav sonuçlarını. o nedenle odayı değilde tesmeri aramamız lazım