uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

forumda ki ziyaretçi sayısı daha yeterli sayıya ulaşmamış:) bu hafta acıklanmaz o yüzden biraz daha kalabalıklaşması lazım buranın ondan sonra .....insanı delirtmeden acıklamazlar sınavları ... 60 gün içinde açıklanır nasıl bişey se 60. gün deselerdi de bizde rahat etsek bilse idik şu gün acıklanacak işte böyle hergün açıklandımı diye beklemek ömrümümüzden ömür çaliyolar valla

Aferim gençlerrr, işte böyle. Şu an Tesmeri aradım sırada bekleyen 6 kişi dedi. Sevinçten gözlerim doldu :)

Bence çektiğiniz acı, üzüntü ve stresi tesmerle paylaşın:)

çocukluğunuzu anlatın onları dinleyin.. böylece acılar azalır hem:)

Tesmeri aradım , şuan için komisyondan gelen bişey yok, geldiğinde internete hemen yüklüyoruz dedi görevli arkadaş, muhtemelen haftaya kaldı arkadaşlar sınav sonuçları...

hatırı sayılır büyükler aranmalı .::???

isterlerse onlar kesin bir tarih verebilir.

bugun bile olabilir .

arkadaşlar bu haftayı es geçin bence önümüzdeki hafta sonuna doğru açıklarlar. şafağında bi önemi yok çünkü biz 6-7 diyoruz ama onlar 60 günü sınav kağıtlarının komisyona teslim edildiği günden itibaren başlıyor diyorlar. birde 15 gün komisyonun ek süre isteme hakkı varmış. yani şafak kaç bilinmiyor. şafak 7 de olabilir 20 de. benim korkum haftaya değil ondan sonraki haftaya sarkması.

hatırı sayılır büyükler aranmalı .::

isterlerse onlar kesin bir tarih verebilir.

bugun bile olabilir .

gencay07 ' Alıntı:
arkadaşlar bu haftayı es geçin bence önümüzdeki hafta sonuna doğru açıklarlar. şafağında bi önemi yok çünkü biz 6-7 diyoruz ama onlar 60 günü sınav kağıtlarının komisyona teslim edildiği günden itibaren başlıyor diyorlar. birde 15 gün komisyonun ek süre isteme hakkı varmış. yani şafak kaç bilinmiyor. şafak 7 de olabilir 20 de. benim korkum haftaya değil ondan sonraki haftaya sarkması.

kitabın neresinde yazıyormuş böyle bir takvim ;D bu şıh efendi dini de bilmiyor

battibalikyangider ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:

herhangi bir yerde yazmalarına gerek mi var kendi bildiklerini okuyorlar işte işlerine geldikleri gibi oluyor herşey yeterki bize ızıdrap çektirsinler ne kadar cok delirirsek işlerini o kadar iyi yaptıklarını anlıyorlar

Arkadaşlar şimdi Türmobu aradım. Öfekli bir ses tonuyla Yücel beyi bağlayın bana dedim. Yücel bey Ankarada değil efendim dedi. Bu sınav sonuçları niçin açıklanmıyor diye sitem ettim. Bizle ne alakası var sınav sonucunu açıklamak TESMER' in işi dedi. ......... böyle işi dedim içimden ver bana en yetkili kişinin telefonunu dedim. TESMER idari işler sorumlusu Ali Rıza bey dedi. Ali Rıza Efendi de şuan meşgulmüş. Arkadaşlar sizden ricam Tesmeri aradığınızda kimse telefondaki sekretere sormasın hepimiz ısrarla Ali Rıza beyle görüşmek istediğimizi söyliyelim. Bugün 50 kişi Ali Rıza beyin ismini telaffuz etsin açıklanmazsa ben de bişey bilmiyorum..

battibalikyangider ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:

bunlar kendilerine göre fetva çıkarıyorlar ondan dolayı oluyor bunlar :) geçen temmuz sınavı uzattıkça uzattıklarında aradığımızda bahaneleri bunlardı...

yücel beyin cepi: 0532 311 21 09
hep beraber arayalım bir cevap alacağımızı tahmin ediyorum

servetciftci ' Alıntı:
yücel beyin cepi: 0532 311 21 09
hep beraber arayalım bir cevap alacağımızı tahmin ediyorum

Evet arkadaşlar hemen aramaya başlayın bakalım , bize ölmeden cehennem azabı yaşatıyorlar, altı üstü sınav açıklayacaklar , bizde onlara rahat yüzü göstermeyelim...

sedateroglu ' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi Türmobu aradım. Öfekli bir ses tonuyla Yücel beyi bağlayın bana dedim. Yücel bey Ankarada değil efendim dedi. Bu sınav sonuçları niçin açıklanmıyor diye sitem ettim. Bizle ne alakası var sınav sonucunu açıklamak TESMER' in işi dedi. ......... böyle işi dedim içimden ver bana en yetkili kişinin telefonunu dedim. TESMER idari işler sorumlusu Ali Rıza bey dedi. Ali Rıza Efendi de şuan meşgulmüş. Arkadaşlar sizden ricam Tesmeri aradığınızda kimse telefondaki sekretere sormasın hepimiz ısrarla Ali Rıza beyle görüşmek istediğimizi söyliyelim. Bugün 50 kişi Ali Rıza beyin ismini telaffuz etsin açıklanmazsa ben de bişey bilmiyorum..

sedat dostum sen gerçekten çok alem adamsın, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ;D ;D

ali rıza efendi ...
;D ;D ;D ;D

telide verdin ya...yıkarlar şimdi tesmmerii

yücel bey geçen sınavda aramıştım doğru bilgi vermişti umarım yine doğrudur çok iyi bir insan sizlede arayın

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücal beyi aradım bugünde olabilir yarın kesin gibi dedi

Wışşşşşş aneyyy :D aga heyecan yaptırma bize bak zaten muhasebecilerin ölüm yaşı ortalaması 47 , bizi böyle heyecanlandırırsan 27 ye düşecek ona göre