uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

arkadaşalar çok kibar bir insan sizlerde arayın durumu aktarın şikayet etmekten başka birşey yaptğınız yok

lütfen sizlerde arayın bende sizin kadar heyecanlıyım teyit edin benim verdiğim bilgiyi

Yücel beyi boşverin...

Sınav sonuçlarının bugün açıklanmasını istiyor musunuz?

Adres belli..

Lütfen herkes 444 60 60 ı arayıp.

Dahili 1262 yi tuşlasın.

Sınav sonuçlarını hemen yarım saat sonra açıklamak bu şahsın tekelinde!

Santralde bile adamın ismini telaffuz ettin mi. O bize lakayık cevap veren sekreterin bile sesi değişiyor.

Ağzından sakızı çıkarıp peki efendim diyor :)

Lütfen herkes bugün bir defa 444 60 60-1262 den Ali Rıza beye sınav sonuçlarının ahvalini sorsun.

bildiğiniz bir tekke falan varmı bende gidip birkaç yere çaput falan bağlayayım bari açıklansın diye

yine bir cuma hayırlı olur inşallah hepimiz için geçen sınavda cuma günü öğleden sonra armalar başlamıştı

ali rıza emmi kimdir ?

köyden indim şehire filminde tekin akmansoy tarafından mükemmel bir şekilde canlandırılmış karakter. aslında kendisi kaynanalar filmindeki nöri kantar'ın birebir aynısı olup bu filmde ali rıza emmi kılığında karşımıza çıkmıştır. çok şüpheci bir karakterdir kuyumcu ali rıza himmet aga'nın sırtındaki çuvalda altın olduğunu düşünecek kadar şüphecidir. aslında bu şüphelerinde haklıdırda çünkü o çuvaldan en sonunda halis kayseri altını olan pastırmanın çıktığını bizzat görmüştür. hatta o da yetmemiş kadınların köyden getirdiği kuzu sandık dolması sandık kuzu dolması sandığı içindeki bilimum eşyanın arasında altın aramış birde üstüne üstük çekoslavak malı porselen takımı mundar olmuştur.

çaputa gerek yok dediğimiz gibi..

sınıkıntınızı paylaşın, çocukluğunuzu anlatın dertlerinizi anlatınca hem derdiniz azalır hemde sonuçlar açıklanır:)

mesleki kuruluşumuz derdimizi de sıkıntımızı da paylaşır. arayın korkmayın:) sadece biraz sıkıntı çekiyoruz sonuçlarla ilgili sıkıntımı dinlermisiniz diyin.

mutlaka anlayışla karşılarlar.. malum delirmiş mali müşavir kime yarar ki:)

Mali Müşavir Olup, En azından staj dönemi sıkıntısı atlatan bütün meslektaşlarımı tebrik eder,
kendilerine maziden bir parça hediye etmek isterim. http://goo.gl/dqpDk

stajyer formuna bu dönemlik verdiğim destek burada sona eriyor olup,

saygılarımı sunarım.

mutluluklar..

az önce 106 ziyaretçi vardı

şimdi 262 ziyaretçi olmuş

açıklanması için kaç ziyaretçiye ihtiyaç var ?

ali rıza bey in şehir dışında olduğunu sölüyorlar 444 60 60 1109 dahili gül hanın öğrenci işleri en yetkili isim olduğunu söyledi sekreter o da odasında yokmuş delirecem..............

Allahım sen yardım et hepimize şimdi heyecandan bayılmak üzereyim...:(:(
Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir...