uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

daha iyi anlıyorum artık mali müşavirlerin ve odaların stajyer ve yeni aday meslek mensuplarının sorunlarını görmezden geldiklerini hepsinin bugunlerde yaşadıkları sıkıntı ve stresleri tarihe gömüp bir daha hatırlamak istemediklerinden miş.
ama giderek zorlaşan sınav sıstemi ile birlikte acılarla yogrulan adaylar ruhsatlarını ellerine aldıklarında eminim ki çok hırçın birer mali muşavir olacaklardır. ...

servetciftci ' Alıntı:
ali rıza bey in şehir dışında olduğunu sölüyorlar 444 60 60 1109 dahili gül hanın öğrenci işleri en yetkili isim olduğunu söyledi sekreter o da odasında yokmuş delirecem..............

az önce görüştüğünü yazmamış mı idi birileri ne zman çıkmış şehir dışına

F5 yapmaktan parmağımı hissetmiyorum artık...:(:(
Ne olur bugün açıklansın....

az once siteyi acarken bir yavaşlık oldu kalbim duracaktı az kalsın

acıklansın artık bitsin bu işkence

Hayır yaw. Şehir dışında falan değil. 1262 de önce sekreteri çıkıp konu ne diye soruyor. Konudan bahsedince sizi gül Hanıma bağlayayım diyor. Ali Rıza bey şehir dışında mı diye sorunca Ali Rıza bey Staj müdürü, bu konularla ilgilenmez diyor :S 1109-1118 Gül Hanıma yönlendiriyorlar. Olsun Ali Rıza efendiyle görüşene kadar yılmadan aramaya devam...

arkadaşlar gül hanım da önümüzdeki hafta diyor ......... bu arada benden başka bunlara ulaşabilen yok mu

evet yücal beyle görüştüm bugün en geç yarın dedi
yücel beyin cepi: 0532 311 21 09 sizlerde arayın

Yine farklı farklı cevaplar gelmeye başladı...
Bu kalp buna nasıl dayanır...

Tesmer insafa gel, şaşırt bizi
Açıkla sınavları....

SERHAT123 ' Alıntı:
aramalar devam ederse bu iş bugun yarın biter ..

bu nasıl iştir ya bizler arayıp sıkıştırmasak nerde ise açıklamayacaklar valla gül hanım önümüzdeki hafta dedi ama net bir bilgi yok henüz yok dedi

Yücel beyin 535 li hatlara bi antipatisi var galiba. 2 dönemdir benim telime bakmıyor :S

Yücel bey şayet öyle demişse bu iş bitmiştir. Hakkımızda hayırlısı. Saat 3-4 gibi Anadoludaki arkadaşlarımızın iyi haberlerini almaya başlarız.

forumda ziyeretçi olan 123 kişi sizlerde arayın baskı kuralım hep birlikte........ bu hırsla örgütlenip viyanayı bile alırız gibi geliyor....... ::)

servetciftci ' Alıntı:
evet yücal beyle görüştüm bugün en geç yarın dedi
yücel beyin cepi: 0532 311 21 09 sizlerde arayın

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar gül hanım da önümüzdeki hafta diyor ......... bu arada benden başka bunlara ulaşabilen yok mu

ee hangisi doğru??? kime inanalım.

İnşallah arkadaşım benimde Yücel beyden yana.. Gül hanım kimdir dediği ne kadar doğrudur. ilk defa duyuyorum zaten adını..

valla gül hanım çaycı bile olabilir başlarından savmak için yönlerdikleri biri gibi duruyor yücel beyden kalbimiz yana açıklanır inşallah bugun ...