uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

herkez bi kere arasın lüften

daha öncede böyle olmuştu baskılara dayanamadılar

Yücel bey stajyerlerler meclisinde fenomen haline gelmiş ulu bir insandır.

Daha önce yücel beyin sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı, finansal ve denetimden stajyerlerin döküldüğü duyumlarını aktaran dostlarımızı :) burada aforoz etmiştik.

Dersimizi aldık. Zamanında çok kapak olduk. Yücel beye ve Servet arkadaşıma güveniyorum ben.

sürmeninde gittiğini teyid eden yücel beydi eğer yücel bey bugün açıklanır dediyse mutlaka açıklanacaktır inş.hakkımıza hayırlısı olur

Yücel bey bu işide hallederse varya o zaman tam esaslı adam olduğunu tescilleyecek resmen hadi yürü be kim tutar seni....:D

açıklanmaz şimdi akşama belki
sayfa sayısı 300 lere ulaşınca açıklanır diye düşünüyorum postla orantılı sınavın açıklanması ;D

aramalara devam edelim ..

ögleden sonra başlasınlar .

cumarteside siteye versinler .

arkadaşlar merhaba,
ben yeni katıldım bu foruma,yücel beyle görüştüm,çok net bir şekilde bugun bekleme haftaya dedi,
mersindeymiş kendisi,teli bir kere çaldı açtı ve cevapladı,gayet kibar cevapladı,son hakkımdı benım ve tek dersti,
herkes için hayırlısı,

değerli forum sakinleri mağdem sayfa 300e geldiğinde açıklanır demişler eee boş durmayıp bizde çalışalım demi bu işe el atalım : ))

alev34 : ))

sedateroğlu tahminleriniz bekliyorum bu arada : )) bu sefer kimler belge alır yaz bakalım ...

aranacak telefonlar

yücel beyin cepi: 0532 311 21 09 sizlerde arayın

444 60 60 1109

selda akpinar ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,
ben yeni katıldım bu foruma,yücel beyle görüştüm,çok net bir şekilde bugun bekleme haftaya dedi,
mersindeymiş kendisi,teli bir kere çaldı açtı ve cevapladı,gayet kibar cevapladı,son hakkımdı benım ve tek dersti,
herkes için hayırlısı,
kimseye inançım kalmadı..............yücel bey ede herkese farklı bir cevap

ee nasıl olacak bu iş birine bugün açıklanacak diyo biine haftaya diyo yücel bey de mi pusulayı şaşırdı

oky ' Alıntı:
sedateroğlu tahminleriniz bekliyorum bu arada : )) bu sefer kimler belge alır yaz bakalım ...

:) :) :) Bu dönem stonhand, sserpil, aydinay, nevermind, OSMAN_55, Serbest Müşavir smmm sıfatına haiz olurlar. Yine yanılmayacağım inşAllah :)

sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

:) :) :) Bu dönem stonhand, sserpil, aydinay, nevermind, OSMAN_55, Serbest Müşavir smmm sıfatına haiz olurlar. Yine yanılmayacağım inşAllah :)

ben yokum galiba ??? alev34

sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

sen ne zaman almayı düşünüyorsun sedat kardeş? listenin en başına kendini yaz bence