uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
sedateroğlu tahminleriniz bekliyorum bu arada : )) bu sefer kimler belge alır yaz bakalım ...

:) :) :) Bu dönem stonhand, sserpil, aydinay, nevermind, OSMAN_55, Serbest Müşavir smmm sıfatına haiz olurlar. Yine yanılmayacağım inşAllah :)
İnşallah hep beraber kardeşim :)

oky ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
sedateroğlu tahminleriniz bekliyorum bu arada : )) bu sefer kimler belge alır yaz bakalım ...

:) :) :) Bu dönem stonhand, sserpil, aydinay, nevermind, OSMAN_55, Serbest Müşavir smmm sıfatına haiz olurlar. Yine yanılmayacağım inşAllah :)

ben yokum galiba ??? alev34

Sen alev34 müsün? :S

sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

hadi inşalahh...

evet o benim : ))) ta kendisiyim alev34 üm ben

sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

ben yokum galiba ??? alev34

Sen alev34 müsün? :S

alev34 geldiyse sayfa 300 e tamamlanır arkadaşlar herkes yazı yazmasın :D

SerbestMüşavir ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

sen ne zaman almayı düşünüyorsun sedat kardeş? listenin en başına kendini yaz bence

Riske girmedim. Düşük ganyanlı maçları seçtim. 1,05, 1,10, 1,25 v.s. :)

sayfayı 300e çıkarmaya geldim çıktığında sonuçlar açıklancak yaa : )) ondan bir el at ayım dedim

: )) bu sefer ben pek bir rahatım nolcka bilmiyorum ama aranmayı bekleyenlerdenim bende sedat beyde uygun görürlerse bu dönem bende alırım gibi : )))

demekki yine sınav açıklanana kadar farklı bilgiler gelecek. Yücel bey bile yapıyorsa birine yarın diğerine önümüzdeki hafta diyorsa bu iş bitmez.

arkadaşlar az önce mersin smmm odasını aradım yücel bey in mersinde olduğu söyleniyor doğrumu dedim burdaydı adana ya gitti oradan da g.antep smmm odasını ziyarete gidecek dedi.ayrıca bugün yarın açıklanabilir doğrumu dedim yok öyle birşey belki haftaya açıklarlar dedi.

şimdi biraz görelim bakalım kimler aranmayı bekliyo kimler kaç dersten girdi kaçıncı hakkı yazsınlar bakalım : ))

benim 2. girişimdi 2 dersten girdim finansal muhasebe ve meslek hukuku bekliyoruz bakalım aranmayı

SerbestMüşavir ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
sayfayı 300e çıkarmaya geldim çıktığında sonuçlar açıklancak yaa : )) ondan bir el at ayım dedim
diğer nikinle girde alev34 olduğuna inanalım..

diğer nikimle giriş yapamadım kiii : ))) ayy nasıl ispatlıycam ben olduğumu size : ))
moderatörlere sesleniyorum yardımcı olsunlar alev34 nikim açabilirlerse tekrardan geleyim